logo
Немає у наявності
Артикул
RL-SС

Пінка для вмивання з екстрактом соєвих бобів ROUND LAB Soybean Сleanser

Азіатська лабораторія краси приділяє особливу увагу питанню очищення шкіри та корейська умивалка Round Lab Soybean Cleanser відповідає всім вимогам проблемної дерми.

Special Price 550,00 ₴ Regular Price 710,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Кремоподібна текстура розчиняє забруднення, витягуючи немов магнітом себум, що забиває пори, залишки декоративної косметики, шкідливі радикали та забруднення з навколишнього світу. Осідаючи на шкірному покриві вони завдають величезної шкоди, сприяючи не тільки розмноженню бактерій, але й блокуючи доступ кисню та корисних речовин до клітин. Пінка з ефектом скрабу не тільки дарує відчуття чистоти, але й доглядає, відновлюючи баланс ph і захисні властивості шкіри.

Багатофункціональний догляд

Правильно підібраний склад корейской умывалки Round Lab Soybean Cleanser дозволяє усунути сухість після вмивання жорсткою водою, наповнити дерму здоров'ям та вітамінами, зволожити та оздоровити. Жирна шкіра схильна до появи чорних крапок у Т-зоні, швидкому розвитку запальних процесів та акне. Сквалан служить не тільки антидепресантом для тьмяної шкіри, але й антисептиком, що прискорює загоєння.

У комплексі з алантоїном та пантенолом він виконує заспокійливу функцію, забезпечуючи комфорт після скрабування. Соя багата амінокислотами і чудово виконує роль антивікового агента, повертаючи еластичність та пружність. Екстракт рису матує, даруючи порцелянову чистоту та сяйво після використання умивалки-пінки Round Lab Soybean Cleanser, звужуючи пори та прибираючи постакне. Кераміди збільшують щільність тканин, вирівнюючи рельєф і тон, а луговий пінник пом'якшує та запобігає випару вологи з поверхні.

Ми чекаємо на Вас!

Щоб кожен день починався з гарного відображення у дзеркалі — почніть доглядати за собою правильно! Професійну корейську умивалку Round Lab Soybean Cleanser купити в інтернет-магазині New Skin — це забезпечити собі гарний настрій, перетворити демакіяж на салонну процедуру та гарантовано зберегти молоду шкіру надовго! У нашому асортименті не тільки оригінальна та якісна продукція провідних брендів, а й приємні бонуси — доставка по Києву та Україні у найкоротші терміни, знижки та просте оформлення замовлень!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення
To Top