logo
Немає у наявності
Артикул
CDB-Niac-60

Протизапальна сироватка з ніацинамідом Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 60 мл.

Як складно привести в норму проблемну шкіру, скільки зусиль і часу займають щоденні процедури догляду знають тільки її володарки. Якщо Вас не влаштовує результат, а може його немає взагалі і вже опускаються руки - скажіть "ні" песимізму і спробуйте новаторську розробку від корейського бренду - сироватку з ніацинамідом та протизапальним комплексом Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum об'ємом 60 мл.

Special Price 725,00 ₴ Regular Price 1 125,00 ₴
Об’єм
60 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Це засіб не просто маскує, а заліковує камедони, підшкірники, вугровий висип — навіть якщо до цього були спроби самостійно усунути загноєння і залишилися сліди, а може застарілі шрами, посилена загоювальна формула виправить шкірні пошкодження і зашліфує до гладкості.

>

Секрет органіки

На відміну від подібних сироваток, вдосконалена версія Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum виготовлена не на базі води або масел, а на очищеному екстракті алое віра у максимальній концентрації з додаванням допоміжних речовин, що вирівнюють роботу сальних залоз з антибактеріальною дією.

  1. Сік алое загоює мікротравми, розсмоктує підшкірні вогнища запалень, змушує клітини епітелію оновлюватися у прискореному режимі.
  2. Цинк підсушує проблемні місця, буквально вбираючи жирний блиск і забруднення, а вітамін B3 — головний борець за здорову матову шкіру.
  3. Проникаючи крізь пори ніацинамід вибудовує захисний бар'єр, створює сприятливу мікрофлору та пригнічує діяльність бактерій.
  4. Гіалурон зволожує та зберігає позитивний гідроліпідний баланс, щоб підтримати природну еластичність волокон.
  5. Гамамеліс знімає набряклість, роблячи контур обличчя витонченим, зменшує пігментацію та нерівності дерми.
  6. Трав'яний коктейль сироватки від акне Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum з розмарину, чебрецю, м'яти та евкаліпту тонізує за принципом контрастного душу – то охолоджуючи дерму, то посилюючи мікроциркуляцію та зігріваючи.
  7. Останній компонент - алантоїн, що відповідає за м'якість, еластичність та сяйво.

Найкраща пропозиція для Вас!

Мы в New Skin прагнемо бути краще для Вас, щоб кожна могла насолодитися красою здорової, наповненої силами та енергією шкіри, тому запускаємо фантастичну акцію - доки не закінчиться товар, Ви можете купити корейську сироватку на основі алое Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum та отримати безкоштовну доставку до будь-якої точки України та по всьому Києву при замовленні від 2000 гривень!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
60 мл.
Призначення
Догляд обличчям, Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне, Бактерицидне, Відбілювання
To Top