logo
Немає у наявності
Артикул
CDB-Niac

Протизапальна сироватка з ніацинамідом Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum

Протизапальна сироватка з ніацинамідом Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 2 5 5 1

Ця сироватка була розроблена спеціально для задоволення потреб та вирішення проблем жирної шкіри. Її компоненти зменшують вироблення шкірного сала, звужують пори, підсушують запалення, прибирають жирний блиск. У рази зменшують ймовірність появи нових вугрів та забитих пір. Цей засіб має бути в арсеналі кожної володарки шкіри схильної до гіперсекреції сальних залоз та появи прищів.

Special Price 565,00 ₴ Regular Price 865,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Активні інгредієнти сироватки для обличчя з ніацинамідом:

  • Ніацинамід. Ця речовина активно використовується в багатьох лінійках корейської косметики завдяки своїм видатним освітлюючими якостями. Після його регулярного використання зникає пігментація, сліди постакне. Ніацинамід робить шкіру свіжою, відпочившою, доглянутою і значно молодшою. Він запускає виробництво клітинами епідермісу власних керамідів, що захищають шкіру від зневоднення.
  • Цинкова паста. Перевірений роками засіб для боротьби із зайвою жирністю шкіри, запаленнями та подразненнями. Вона практично блискавично їх ліквідує, звужує пори та робить непомітними інші недоліки. Запобігає фотостарінню.

Спосіб використання Cos de Baha niacinamide 10 serum

Заздалегідь очищену та тонізовану шкіру покрити достатньою кількістю сироватки. Акуратними рухами розподілити її до повного поглинання. Після цього можна використовувати інші засоби для домашнього догляду за шкірою обличчя, схильною до запалень.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Догляд обличчям, Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне, Бактерицидне, Відбілювання
To Top