logo
Немає у наявності
Артикул
CDB-TranSer

Сироватка проти пігментації з транексамовою кислотою Cos De Baha Tranexamic Serum

Сироватка проти пігментації з транексамовою кислотою Cos De Baha Tranexamic Serum 1 5 5 1

Використовується така кислота для того, щоб запобігти пігментації. Найчастіше така проблема виникає після лазерного лікування. Однак ефективність роботи такої кислоти відзначається також і під час постакне.

Special Price 725,00 ₴ Regular Price 990,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Корейська сироватка від пігментних плям с транексамовой кислотой Cos De Baha Tranexamic Serum – це необхідна для багатьох жінок корейська косметика, яка допомагає вирішити безліч проблем.

Ультрафіолет тепер не страшний

Cos De Baha Tranexamic Serum допомагає зменшити чутливість шкіри до ультрафіолетового випромінювання. Це яскравий приклад, чому цей інгредієнт досить популярний як в Азії, так і на території Індії. Саме в цих країнах найчастіше можна зустріти лише натуральні продукти, що використовуються у різних сферах.

Більш того, завдяки цьому косметичному засобу вдається зменшити різні зміни колірної гами шкіри, а також сліди від акне та мелазми. Рекомендується до застосування жінкам, вік яких перевищив позначку 35 років. Найчастіше використовується як нічна маска.

Cos De Baha Tranexamic Serum слід залишити у косметичці будь-якої жінки, щоб завжди була можливість впоратися з наслідками лазерного лікування. До того ж, корейська сироватка для обличчя максимально безпечна для шкірного покриву.

Купити можна у нас

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Cos De Baha Tranexamic Serum у Києві та Україні. Наш магазин готовий запропонувати клієнтам не лише низькі ціни, але й справжню якість та оригінальність нашого продукту.

Більш того, ми намагаємось завжди вибирати косметику, яка буде безпечною для наших покупниць. Звертайтеся до нас, якщо вам необхідно доглядати вашу шкіру, але при цьому не зашкодити їй різними хімічними елементами інших косметичних засобів.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Відбілювання
To Top