logo
Немає у наявності
Артикул
J'sD-PAPS

Сироватка для звуження пор J'sDerma Porefine Anti Pore Serum

Жирна шкіра, відкриті пори, акне та запалення можуть зіпсувати не лише шкіру обличчя, а й настрій своєї господині. Всі ці проблеми легко і швидко вирішує J'sDerma Porefine Anti Pore Serum – засіб, що звужує пори з природними екстрактами і пантенолом.

Special Price 789,00 ₴ Regular Price 989,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Сыворотка для лица из Кореи не содержит спирта, поэтому не сушит и не раздражает кожу. Поддержание в эпидермисе необходимого pH уровня гарантируют гиалурон, бета-глюкан, пантенол и аллантонин. Вместе с растительными компонентами они восстанавливают кожу глубоко на клеточном уровне, что позволяет:

  • привести в норму жирность кожи;
  • отшелушить и растворить комедоны (подкожные высыпания из сальных пробок);
  • сузить поры;
  • избавиться от чёрных точек;
  • снять воспаления и покраснения;
  • вывести токсины матировать кожу, вернуть её естественный цвет.

Подарунок природи

Кожен із натуральних екстрактів у складі J'sDerma Porefine Anti Pore Serum грає відповідальну роль. Екстракт ехінацеї виступає як сильний імуностимулятор, лотос освіжає і живить шкіру, даруючи їй пружність і молодість. Екстракт із плодів червоної сочевиці насичує шкіру протеїнами та амінокислотами.

У формулу сироватки включено унікальний компонент пулулан. З результатом його роботи може зрівнятися лише дуже дорога ін'єкція, що омолоджує, в престижному салоні краси. Він не тільки підтягує шкіру, а й захищає її від впливу агресивного зовнішнього середовища.

Спосіб застосування

J'sDerma Porefine Anti Pore Serum наноситься на шкіру перед застосуванням зволожуючого крему. Використовується засіб як локально, так і на всій поверхні обличчя, але обов'язково з урахуванням Т-зони (чола, носа та підборіддя), особливо схильної до жирності та запальних процесів. Області навколо очей необхідно уникати. Для одного застосування достатньо 1-2 крапель "живлювального еліксиру".

Для того щоб раз і назавжди позбавитися проблем з жирною, чутливою або старіючої шкірою, в магазині корейської косметики NewSkin можна купити J's Derma Porefine Anti Pore Serum в Києві та Україні. Будьте красиві та щасливі з косметикою від провідного корейського бренду!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Зволоження, Догляд обличчям
To Top