logo
Немає у наявності
Артикул
TSC-M3000S

Сироватка з гіалуроновою кислотою та матриксилом 3000 Timeless Skin Care Matrixyl 3000 Serum

Сироватка з гіалуроновою кислотою та матриксилом 3000 Timeless Skin Care Matrixyl 3000 Serum 1 5 5 1

Біологічне старіння клітин – це процес, який неможливо змінити. Але ось час його наступу можна відкласти, якщо не забувати просте правило - догляд за обличчям, шиєю та зоною декольте має бути своєчасним, правильно підібраним та регулярним. Призове місце у програмі anti-age заслуговує спеціально розроблена сироватка Timeless Skin care matrixyl 3000 serum.

Special Price 1 033,00 ₴ Regular Price 1 357,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Це не просто результат "тут і зараз", а й комплексне омолодження клітин, відновлення вироблення в потрібній кількості колагену та еластину. Монопрепарат ефективний своїм складом він виконує конкретні цілі за рахунок мінімуму компонентів, пов'язаних головною функцією зберегти молодість не тільки зовні, але і всередині.

Поверни час назад

Запатентований комплекс Matrixyl 3000 запускає швидке оновлення шкірного матриксу. Реконструкція ушкоджених клітин відбувається природним шляхом за допомогою самовідновлення. У складі пептидний коктейль та екстракт морських водоростей — саме їхніми зусиллями антивікова сироватка Timeless Skin care matrixyl 3000 serum швидко проникає у глибокі шари епітелію, надає еластичність фіброволокнам та забезпечує пружність дерми. Регенерація починається з самих клітин, поступово піднімаючись на поверхню та покращуючи загальний стан шкіри. Глибокі зморшки розгладжуються, стають менш помітними, а дрібні повністю зникають. В'ялість, що видає справжній вік, змінюється підтягнутим тургором і чітким овалом обличчя.

Сік листя алое з острова Барбадос виступає антиоксидантом — виводячи токсини та шлаки, він очищає пори, вбиває патогенні організми та бактерії. Незамінний гіалурон працює, наче пензель досвідченого візажиста — стирає сліди втоми, сухості, почервоніння та лущення. Тонкий захисний шар на поверхні шкіри приховує недоліки, повертаючи здоровий рівномірний колір та рельєф. Не липне, не лишає слідів. Після вбирання, шкіра стає гладкою, зволоженою та сяючою.

Використовуйте момент!

Ми не підвищуватимемо ціни, як багато магазинів — навпаки, ми запускаємо для Вас акцію. Купити омолоджуючу експрес-сироватку Timeless Skin care matrixyl 3000 serum в інтернет-магазині з корейською душею New Skin за супер ціною реально! Прямо зараз стартує акція, повз яку пройти неможливо! Ми робимо красу доступною, адже вона врятує світ!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
США
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Розширені пори
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове
To Top