logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-MLBPBM

Триетапна маска з протеїнами перлів JMSolution Marine Luminous Black Pearl Balancing Mask

Special Price 42,00 ₴ Regular Price 80,00 ₴
Об’єм
1 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Жіноча краса захоплює не тільки чоловіків, а й провідні космецевтичні бренди, і тому постійно удосконалюються топові продукти, виводяться нові формули, а ефект від використання можна порівняти з відвідуванням салону краси. Чудова новинка корейська маска для обличчя JMSolution Marine Luminous Black Pearl Balancing Mask — це вирішення багатьох шкірних проблем, професійний догляд та видимий результат. І ще дуже важливо в режимі обмеженого вільного часу — це експрес-засіб, який працює безвідмовно тут і зараз!

Перли, як порятунок для шкіри

Так, корейські компанії давно зрозуміли, що чим цінніші компоненти, що використовуються, — тим дієвіший склад. У формулі тканинної маски JMSolution Marine Luminous Black Pearl Balancing Mask перлина пудра, багата амінокислотами та мінералами. Це еліксир молодості, здатний не просто призупинити старіння, а й повернути тонус, гладкість, а головне сяйво. Навіть молода, але тьмяна шкіра виглядає стомленою, недоглянутою і візуально додає віку.

Вода з глибини моря та комплекс водоростей не просто заповнюють дефіцит вологи, а й перешкоджають її випаровуванню з поверхні мантії. Відбувається зволоження та накопичення резервуарів зсередини, щоб у потрібний момент скоригувати потрібний гідробаланс.

Також водорості незамінні для проблемної шкіри, схильної до запалення та забитих порів. Вони зсередини розсмоктують запальний процес, знімають почервоніння, набряклість, дезінфікують та зміцнюють імунітет.

Корейська маска JMSolution Marine Luminous Black Pearl Balancing Mask — інновації. В одному саше знаходиться одразу три засоби — мус, що очищає, багатофункціональна маска і крем-фініш. Королівський набір, особливо якщо до балу залишилося всього півгодини!

Ми вже поспішаємо на допомогу!

Наша команда продовжує відбирати для Вас найпопулярніші та найефективніші засоби, які рідко знайдеш у супермаркетах. Але інтернет-магазин New Skin працює за своїми правилами — Ви вже можете придбати супер дієву маску з Кореї JMSolution Marine Luminous Black Pearl Balancing Mask за акційною вартістю у нас! Ми не змінюємо своїх принципів і зберегли для Вас колишні умови доставки по Україні та містах при замовленні від 2000 гривень. Наша мета – зробити Вас красивішими та впевненішими в собі!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Жирний блиск
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Догляд обличчям, Очищення, Відбілювання
To Top