logo
Немає у наявності
Артикул
CDB-CARS

Заспокійлива сироватка з центелою Cos De Baha Centella Asiatica Recovery Serum

Cos De Baha Centella Asiatica Recovery Serum – приємна заспокійлива сироватка із протизапальним ефектом. Універсальний догляд від провідних корейських виробників, призначений для всіх типів шкіри (в т.ч. проблемної).

Special Price 610,00 ₴ Regular Price 810,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Для кого та в які періоди призначена?

Cos De Baha Centella Asiatica Recovery Serum – мультифункціональна сироватка. Особливо ефективно її використання в холодну пору року та міжсезоння, коли вітер, опади, низька температура спричиняють лущення шкіри, її пересихання та подразнення. Допомагає у боротьбі з низкою шкірних захворювань, включаючи дерматит, розацеа, купероз.

До складу сироватки входить центелла – рослина, що росте в Азії та Австралії і має величезне значення у косметології. Має підтверджені цілющі властивості, в першу чергу як протизапальну, тонізуючу, антисептичну властивість, завдяки чому її включають до складу найефективнішої косметики – не лише доглядової, а й лікувальної.

Загальні захисні властивості крему дозволяють створити бар'єр, необхідний у холодну пору року, щоб уникнути обвітрювань та тріщин. Швидко вбирається, не створює неприємного відчуття липкості. За свідченнями, що застосовують сироватку, можна використовувати її проти сухості на різних ділянках тіла – результат з'являється вже після 2-3 застосувань.

Де купити корейську косметику?

У магазині корейської косметики New Skin можна купити Cos De Baha Centella Asiatica Recovery Serum у Києві та Україні на розпродажі, тобто за зниженими цінами. Пропонуємо звернути увагу як на сироватку Cos De Baha Centella Asiatica Recovery Serum, так і на інші доглядові засоби виробника, що сприяють як привабливому вигляду вашої шкіри, так і гарному самопочуттю.

Докладніше
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Зволоження, Заспокійливе
To Top