logo
Немає у наявності
Артикул
PY-CMP

Заспокійлива тканинна маска Pyunkang Yul Calming Mask Pack

Тканинні корейські маски давно визнані одним із найкращих засобів для догляду за шкірою. Пропонуємо до вашої уваги заспокійливу тканинну маску Pyunkang Yul Calming Mask Pack – універсальний засіб для всіх типів шкіри.

Special Price 71,00 ₴ Regular Price 129,00 ₴
Об’єм
1 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Чим Pyunkang Yul Calming Mask Pack відрізняється від аналогів?

  • висока ефективність при регулярному застосуванні;
  • інтенсивне зволоження шкіри у поєднанні з м'яким протизапальним ефектом;
  • поєднання натуральних компонентів з корисними вітамінами та мінералами, необхідними для здорового живлення шкіри;
  • підходить для більшості вікових груп – від 18+ до 40+ (включаючи проміжні);
  • вирішує широкий спектр проблем: лущення шкіри, зміна кольору, вікові зміни, подразнення, порушення імунного бар'єру.

До складу засобу входять популярна у виробництві косметики догляду гіалуронова кислота, пантенол, керамід NP. З рослинних складових – екстракт азіатської центели, що зміцнює імунну систему та стимулює оновлення шкіри, основа маски – бамбукова вода. Всі ці речовини сприяють зміцненню стінок клітин шкіри, зупиняють запальні процеси, повертають молодий тургор шкіри та нормалізують обмінні процеси в епідермісі для покращення стану обличчя фізично та візуально.

Тканинна маска Pyunkang Yul Calming Mask Pack приємно відчувається на шкірі, не залишає надлишків гелю на обличчі, не має синтетичного запаху. Проста у застосуванні і дає приємний ефект свіжості та підтягнутості. Рекомендується використовувати її не рідше одного разу на тиждень.

Де купити?

У спеціалізованому магазині корейської косметики New Skin можна купити заспокійливу тканинну маску Pyunkang Yul Calming Mask Pack у Києві та Україні. Недорогі для корейської косметики, але високоефективні засоби для догляду за собою: гелі, сироватки та багато іншого зі швидкою доставкою. Також у каталозі представлені інші види тканинних масок та доглядової косметики для жінок, яким подобається результат використання якісної корейської косметики.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Зволоження, Заспокійливе
To Top