logo
Немає у наявності
Артикул
MP-CAC09

Заспокійливий крем Medi Peel Cencica Alla Cream

Заспокійливий крем Medi Peel Cencica Alla Cream 1 5 5 1

Цей крем є ефективним відновлюючим та зволожуючим косметичним засобом. Центелла азіатська, яка входить до складу, сприяє швидкому загоєнню та омолодження шкіри обличчя. Достатньо одного застосування, щоб позбутися сухості та лущення.

Special Price 763,00 ₴ Regular Price 1 190,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Склад засобу унікальний. Він складається з екстрактів 50 цілющих трав, які чудово підходять навіть до дуже примхливої шкіри. Вони допомагають боротися із свербінням, набряками, прищиками та іншими шкірними проблемами. Надають бактерицидну, захисну дію, перешкоджають випаровуванню вологи та зневодненню дерми.

купити Medi Peel Cencica Alla Cream

Основні компоненти крему Medi Peel, що діють:

  • Центела азіатська. Ця рослина завжди застосовувалася для знезараження будь-яких пошкоджень шкірного покриву, відновлення його захисних функцій, зменшення набряків. Також цей засіб має потужні протизапальні та судинозміцнюючі властивості.
  • Гіалуронова кислота. Головне завдання – утворити бар'єр невидимий оку, який би перешкоджав випаровуванню вологи з поверхні шкіри. Гіалуронова кислота сприятливо впливає на її структуру, її колір, бореться з неглибокими зморшками.
  • Комплекс CICA. В цей комплекс входять різні кислоти, які мають сильний загоюючий, відновлюючий та заспокійливий результат.
  • Сік петрушки. Ця рослина має протизапальну, тонізуючу та очищувальну дію.
  • Витяжка з баобабу. Баобаб - це просто джерело корисних властивостей для шкіри та тіла людини. Він усуває почуття стягнутості, бореться з лущенням, почервоніння, відновлює, пом'якшує і стирає зморшки з обличчя. Ще це чудовий антиоксидант, який уповільнює процес старіння.
  • Сік огірка. Прекрасно зволожує, освітлює, зволожує та живить.
  • Алое. Захищає від шкідливих бактерій, живить, покращує кровообіг, а отже, благотворно впливає на шкірний покрив.
  • Екстракт зеленого чаю. Ліквідує роздратування, підсушує прищики, підвищує еластичність та пружність дерми, змушує обличчя сяяти здоров'ям та молодістю.

Спосіб використання крему для проблемної шкіри Medi Peel:

Достатню кількість крему розподілити по всьому обличчю та шиї, а потім плавними рухами втерти його у шкіру. Застосовувати краще 2 рази на день: вранці та ввечері.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Заспокійливе, Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top