logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-HPM01

Антивікова маска із прополісом JMsolution Honey Luminous Royal Propolis Ampoule Mask

Антивікова маска із прополісом JMsolution Honey Luminous Royal Propolis Ampoule Mask 1 5 5 1

Маска на основі тканини JMsolution Honey Luminous Royal Propolis Ampoule має відновлюючу, антивікову дію, а також надає сяйво обличчю. Завдяки поєднанню активних компонентів шкіра максимально зволожується та отримує повноцінне живлення. Додаткові активні компоненти сприяють утримуванню вологи глибоко під шкірою, що не допускає гідратації шкірного покриву. Неймовірно тонка основа маски дозволяє їй щільно прилягати, завдяки чому всі корисні речовини максимально засвоюються.

Special Price 60,00 ₴ Regular Price 90,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Переваги використання

Застосування маски JMsolution Honey Luminous Royal Propolis Ampoule має багатогранну дію, завдяки чому вдається позбутися:

  • від сухості, відчуття стягнутості та лущення;
  • передчасне старіння шкіри;
  • недостатності вологи;
  • тьмяного кольору обличчя;
  • почервоніння, подразнення та свербіння;
  • мімічних зморшок та заломів.

Активні речовини, що входять до складу

У масці на тканинній основі JMsolution Honey Luminous Royal Propolis Ampoule міститься цілий комплекс корисних речовин, які сприятливо впливають на шкіру:

  • маткове молочко в комплексі з прополісом, насичують корисними речовинами, завдяки чому усувається сухість і відбувається інтенсивне живлення, що робить шкірний покрив здоровим і красивим на вигляд;
  • гіалуронова кислота у поєднанні з пептидами, не допускає випаровування вологи, утримуючи її глибоко під шкірою. Компоненти мають омолоджуючий ефект, що робить шкіру пружною і потягнутою;
  • рослинні екстракти надають шкірі м'якість, еластичність і роблять її сяючою, насичуючи вітамінами та корисними мікроелементами.

Завдяки унікальній формулі, антивікова маска поєднує в собі перевірені методи досягнення омолодження шкіри та інноваційні технології, що дозволяє досягти 100% ефективності використання. В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна придбати маску JMsolution Honey Luminous Royal Propolis Ampoule в Києві та Україні. У каталозі представлені найкращі корейські тканинні маски за вигідною ціною, які можна замовити з доставкою додому.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Антиоксидантне, Антибактеріальне
To Top