logo
Немає у наявності
Артикул
MP-P9VBTA

Антивікова сироватка Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Ampoule з ліфтинг ефектом

Антивікова сироватка Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Ampoule з ліфтинг ефектом 10 5 5 1

Тепер доступна нова версія сироватки – Bio Tox Ampoule Pro за посиланням.

Special Price 866,00 ₴ Regular Price 1 216,00 ₴
Об’єм
100 мл.

Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Ampoule – корейська сироватка з пептидами, що має омолоджуючу дію. Засіб цілеспрямовано діє на шкіру, позбавляючи зморшок і запобігаючи передчасному старінню.

Завдяки сироватці вдається зробити шкіру більш підтягнутою, позбавитися ознак старіння, розгладити рельєф і поліпшити еластичність. Регулярне застосування сироватки дозволяє відновити структуру клітин, підвищити щільність епідермісу та активувати синтез природного колагену.

Косметичний продукт має схожу дію з ліфтингом. За умови регулярного використання шкіра перестає обвисати і насичується вологою, що особливо важливо у разі ознак старіння. Сироватка з комплексом пептидів Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Ampoule контролює рівень меланіну, завдяки чому зникають пігментні плями, шкіра стає світлішою і набуває рівного відтінку. Відразу після нанесення шкірний покрив стає м'яким і набуває легкого сяйва.

Входять до складу Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Ampoule астаксантин, ніацинамід, аденозин і амінокислота, що дозволяють позбутися сухості і відлущують ороговілі клітини, роблять шкіру менш чутливою до подразників, покращують її щільність і підвищують захист. Виступають у ролі антиоксиданту, захищають від ультрафіолетових променів і роблять мімічні зморшки менш помітними. Еластін з гіалуроновою кислотою зроблять шкіру гладкою і насичують її вологою.

Комплекс із дев'яти пептидів сприяє прискоренню регенерації, завдяки чому пошкоджені клітини оновлюються значно швидше, кількість зморшок значно зменшується та покращується колір обличчя. Речовини мають антивікову дію і здатні повністю зупинити процес старіння, в результаті шкіра виглядає значно молодшою і набуває здорового блиску. У інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити Medi-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Ampoule у Києві та Україні, замовивши доставку додому.

Застосування

Невелику кількість сироватки необхідно точково нанести на проблемні місця шкіри і акуратно вбити засіб пальцями, за допомогою легких рухів, що поплескують.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Антивікове, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top