logo
Немає у наявності
Артикул
MP-RLCEP

Антивікові патчі з колагеном Medi-Peel Red Lacto Collagen Eye Patch

Антивікові патчі з колагеном Medi-Peel Red Lacto Collagen Eye Patch 1 5 5 1

Найчастіше вік жінки видають її очі. Швидко впоратися з темними колами, «гусячими лапками» та «мішками» допоможуть червоні патчі Medi-Peel Red Lacto Collagen Eye Patch.

Special Price 495,00 ₴ Regular Price 700,00 ₴
Об’єм
60 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Модний б'юті-продукт, який прийшов з Кореї на російський ринок відносно недавно, встиг зарекомендувати себе як один із найефективніших засобів для догляду за ніжною шкірою повік. Завдяки високій концентрації колагену та лактобактерій, червоні патчі Medi-Peel Red Lacto Collagen Eye Patch

  • роблять шкіру повік рівною і гладкою, заповнюючи дрібні зморшки гіалуроном;
  • освітлюють темні кола;
  • знімають набряклість;
  • зволожують, позбавляючи сухості та роздратування;
  • мінімізують вікові зміни.

Сила природи для свіжого погляду

Разом із традиційними компонентами – гіалуруном, амінокислотами та аденозином, формула Medi-Peel Red Lacto Collagen Eye Patch включає до свого складу витяжку ірландського моху. Він спрямовано бореться з вільними радикалами, що провокують процеси старіння, виконує антиоксидантні та протизапальні функції та формує імунітет ніжного травматічного епідермісу, захищаючи його від впливу згубного зовнішнього середовища.

Як використовувати

Патчі накладаються тільки на добре очищену від макіяжу та забруднень шкіру. Тримаються від 15 хвилин до півгодини, ні в якому разі не протягом ночі чи денного сну. Надійно закріплюються на обличчі, дозволяючи займатися іншими справами. Час маски не важливий – це може бути як вечірній догляд перед сном, так і приємні ранкові процедури, що освіжають. Крім області навколо очей, прикладаються до «носогубки» і між брів, де зазвичай утворюються перші глибокі зморшки. Після зняття рекомендується акуратно «вбити» есенцію, що залишилася, в шкіру і нанести корейську зволожуючу сироватку.

В NewSkin можна придбати Medi-Peel Red Lacto Collagen Eye Patch в Києві та Україні. Нехай очі сяють лише радістю!

Важливо! Ефект буде помітний лише при регулярному – щоденному застосуванні продукту! Однієї упаковки вистачає рівно на місяць.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Темні кола під очима
Тип засобу
патчі під очі
Об'єм
60 шт.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top