Якісне глибоке очищення необхідно, якщо ви хочете, щоб ваша шкіра була красивою та здоровою. Яким би дорогим не був догляд, без належного вмивання про його ефективність можна забути. Корейські красуні чистоті своєї шкіри приділяють особливу увагу, тому їхня система догляду складається з кількох етапів очищення. Найефективніші корейські засоби для очищення обличчя замовити ви можете в інтернет-магазині «New Skin», де представлені дбайливі гелі, пінки та ензимні пудри для різних типів шкіри.

Чому очищення таке важливе?

Найголовнішим та найважливішим етапом щоденного догляду вважається саме ретельне очищення.

купити корейський засіб для очищення обличчя в інтернет магазині New Skin

Слід обов'язково видалити з шкірного покриву забруднення, що накопичилися, жир, залишки декоративної косметики, щоб підготувати його до подальших етапів догляду. Недостатньо очищені пори або не повністю змитий макіяж можуть спровокувати запалення, закупорку пор, сухість та тьмяність.

Враховуючи свій тип шкіри та пору року, потрібно правильно вибрати ефективний засіб для вмивання, купити який можна з доставкою по всій Україні разом із інтернет-магазином косметики «New Skin».

Ранкове вмивання обличчя

Ранкове умивання – одна з найважливіших процедур за день на рівні з чищенням зубів. Вночі, доки ми спимо, у тканинах протікають активні процеси регенерації, виводяться токсини, виділяється шкірний себум. Крім того, на поверхні шкірного покриву активно працюють косметичні продукти, які ми наносимо на ніч. Після пробудження потрібно змити плівку, що утворилася на поверхні.

Для ранкового очищення слід купити корейську пінку для вмивання, яка підійде вашій шкірі чи гель. Продукт потрібно добре спінити в руках і ретельно масажувати отриманою піною обличчя, після чого добре змити водою.

Корейський гель для вмивання Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser в інтернет магазині New Skin

ТОП корейських гелів та пінок

Вечірнє вмивання обличчя

Вечірнє глибоке очищення відбувається у два етапи. В першу чергу потрібно видалити макіяж, а потім добре вмитися для усунення залишків шкірного сала і косметики з обличчя. На першому етапі потрібно використовувати гідрофільну олію з Кореї, бальзам, міцелярну воду. А ось на наступному вже можна підключати гелі або пінку для вмивання з Кореї, які допоможуть завершити процес та якісно очистити обличчя. Щоб купити засіб для вмивання, потрібно розуміти різницю між цими двома найпопулярнішими продуктами.

Чим схожі гелі та пінки для очищення?

Корейські пінки та гелі – це спеціальні умивалки, які потрібно обов'язково змивати водою. Обидва продукти містять піноутворюючі компоненти, які необхідні для видалення жиру та бруду з поверхні шкірного покриву. Щоб така умивалка була дбайливою і не провокувала сухість, до складу додають корисні компоненти, такі як рослинні екстракти, вітаміни, колаген, кислоти та інші.

Особливості корейських гелів

Не важко зрозуміти, що такий засіб має гелеподібну густу текстуру, щільність якої може бути слабкою або нагадувати за консистенцією желе. Також до складу гелів іноді додають безпечні абразивні частинки, які дають додатковий ефект відлущування. Такий корейський засіб для вмивання можна купити для щоденного застосування.

Medi Peel Algo tox у магазині корейської косметики New Skin

У гелях більше піноутворюючих компонентів, концентрація яких може досягати 20%. За рахунок цього забезпечується якісне та глибоке очищення епідермісу, а також нормалізація роботи сальних залоз та, залежно від складу, матування. Висока щільність дозволяє їм добре пінитися, але при цьому змивати їх потрібно ретельніше.

Особливості корейських пінок

Обійдеться вам такий засіб для вмивання недорого, адже у нього неймовірно економічна витрата. Достатньо видавити маленьку горошину пінки, яка спочатку має щільну сміттєподібну текстуру, після чого спінити її у вологих долонях. Ви отримаєте густу пишну піну, яка немов крем м'яко очистить від забруднень.

У піні вміст піноутворюючих компонентів менший (до 5%). Тому вона більш дбайлива і підійде для чутливої, сухої та атопічної шкіри. А за рахунок своєї легкої повітряної текстури вона швидше та легше змивається.

Який купити корейський засіб для вмивання?

Перед покупкою слід дотримуватись основних критеріїв вибору на основі стану та типу шкірного покриву:

  1. Комбінована та нормальна – власницям такого типу шкіри можна експериментувати із засобами для очищення. Але треба врахувати пору року та загальний стан шкірного покриву. Взимку через низькі температури, вітер і сухе повітря в приміщенні шкіра більше схильна до сухості, лущення і почервоніння. Відмінним вибором на холодну пору року стане легка пінка. Влітку, коли обличчя жирніє більше, може зрости ймовірність появи запалень та розширених пір. Тому краще зупинитися на гелях, у яких вища концентрація активних себорегулюючих речовин;
  2. Чуттєва та суха – для такої шкіри слід купити засіб для вмивання обличчя, який буде дуже делікатно та ніжно впливати на епідерміс. Тут найкраще показують себе пінки, в яких присутні гіпоалергенні та зволожуючі компоненти. Вкрай важливо, щоб умивалка не дратувала і не сушила шкірний покрив;
  3. Проблемна і жирна – шкірний покрив такого типу найбільше потребує глибокого та якісного очищення. Тому краще вибрати гель, який ретельно очищатиме, надаватиме протизапальну та регенеруючу дію, а також при бажанні матувати і звужувати пори. Добре допомагають гелі з термоефектом, які розпарюють шкіру, виводячи з неї ще більше забруднень.

РН 5.5 Purito Snail All In One BB Cleanser фото

На що звертати увагу при виборі засобу для очищення обличчя?

Незалежно від того, якому із засобів для очищення шкіри віддаєте перевагу саме ви, головне, щоб воно добре справлялося зі своїм основним завданням, а також додатково доглядало її і допомагало справлятися з існуючими недосконалостями. Не забуваєте враховувати тип шкіри, адже виробники не дарма вказують його у рекомендаціях. Також уважно вивчіть склад, щоб у ньому не було компонентів, на які у вас є алергія.

Найбільше уваги слід приділити умивалкам, у складі яких є корисні речовини для епідермісу, такі як:

  • гіалуронова кислота;
  • АНА та ВНА кислоти;
  • натуральні олії;
  • рослинні екстракти;
  • вітаміни;
  • алое;
  • алантоїн;
  • Д-пантенол;
  • активоване вугілля;
  • екстракт чайного дерева;
  • колаген;
  • ретинол тощо.

Корейська косметика в інтернет магазині «New Skin» представлена саме в таких засобах для вмивання, ціна яких вас приємно порадує.

SOME BY MI Snail Truecica Miracle Repair Gel Cleanser гель для вмивання з Кореї

Як правильно очищати шкіру?

Щоб досягти максимального ефекту від вмивання гелем або пінкою, а також загального очищення обличчя, дотримуйтесь наступної послідовності дій:

  • Зніміть макіяж, використовуючи гідрофільне масло або бальзам;
  • Добре вмийте обличчя чистою водою;
  • Невелику кількість гелю або пінки спіньте в долонях до утворення щільної густої піни;
  • Нанесіть піну на шкіру та ретельно масажуйте її кілька хвилин;
  • Ретельно змийте піну теплою або холодною водою. Найкраще не вмиватися надто гарячою водою, оскільки це призводить до сухості;
  • Далі можна наносити тонер, тонік та наступні етапи догляду. Купити корейський тонер для обличчя можна також на нашому сайті.

Вже зараз в інтернет-магазині корейської косметики New Skin ви можете замовити пінки та гелі для вмивання, ціна яких у рази поступається бездоганній якості, чим славляться виробники з Кореї.

0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.