logo
Немає у наявності
Артикул
Heim-CBb-120

Гідрофільний бальзам Heimish All Clean Balm 120 мл.

Одна з новинок у світі косметики з догляду за обличчям та тілом, що прийшла до нас із Кореї — гідрофільний бальзам Heimish All Clean Balm, який стрімко набирає популярність серед поціновувачів професійного догляду, який можна порівняти з салонними процедурами.

Special Price 459,00 ₴ Regular Price 660,00 ₴
Об’єм
120 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Його обволікаючий аромат і текстура, що тане, перетворюють процедуру вмивання в справжній спа-ритуал, який не тільки впливає на саму шкіру, але й приносить внутрішнє задоволення і релакс.

Приємний запах можна порівняти з дорогим парфумом, тоді як тверда консистенція дозволяє максимально економно витрачати засіб, даруючи втомленій за день від косметики дермі справжнє блаженство.

3 кроки на щастя

Бренд постарався на славу, представивши продукт, який не має аналогів - застигла маса стикаючись зі шкірою тане, трансформуючись у масло, а при додаванні води перетворюється на ніжну пінку з дрібними бульбашками кисню. За час дії бальзаму Heimish All Clean Balm навіть стійкий макіяж змивається досконало, не залишаючи слідів та розводів, а себум повністю розчиняється, залишаючи чисті, звужені пори та матовий відтінок.

Лимонна кислота працює як пілінг, відлущуючи, масажуючи та покращуючи кровообіг, поки токоферол витягує токсини та забруднення з епітелію. В органічній частині зібрані екстракти лайма для тонусу, прискореної регенерації та контролю за рівнем меланіну та лаванди, щоб заспокоїти потривожену чутливу шкіру та зняти почервоніння. Тріо масел кокосу, ши та чайного дерева пригнічує запальні та фугіцидні процеси, наприкінці рясно зволожуючи, живлячи та пом'якшуючи. Після вмивання шкіра отримує шанс на нове життя і сяє здоров'ям, енергією та чистотою.

Ви не зможете відмовитись!

Щоб оцінити переваги такого незвичайного продукту, як гідрофільний щербет для вмивання Heimish All Clean Balm в обсязі 120 мл – його потрібно особисто протестувати! А для цього потрібно відкрити кошик на сайті корейскої косметики New Skin та купити новинку за акційною ціною, яка Вам дуже сподобається! Ми надішлемо Ваше замовлення за вказаною адресою в будь-яку точку України, а за загальної суми товарів від 2000 гривень — самі сплатимо доставку!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
гідрофільний бальзам
Об'єм
120 мл.
To Top