logo
Немає у наявності
Артикул
MP-RLCCBTO

Гідрофільний бальзам із лактобактеріями Medi​-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Balm To Oil

Гідрофільний бальзам із лактобактеріями Medi​-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Balm To Oil 2 5 5 1
Розчиняючи косметику, перевірений склад паралельно витягує забруднення з пор і надає детокс-ефект. Формула максимального зволоження складається з колагену та гіалуронової кислоти.
Special Price 763,00 ₴ Regular Price 1 065,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Особливий момент, на який Ваша шкіра реагує особливо чутливо – очищення. Крім того, що вона і так за день пережила випробування тональними засобами та косметикою, сонцем та вітром, пересушеним кондиціонером повітрям, так ще й надвечір на неї чекає розправа жорсткою водою. Після таких процедур дерма реагує вкрай негативно, і звичайно, виявить своє невдоволення сухістю, почервонінням та лущенням.

Від Вас залежить – продовжувати далі випробовувати її на міцність або все ж таки подбати в першу чергу про себе та підібрати правильний догляд. Максимально задовольнити всі потреби шкірного покриву та виявити свою турботу допоможе багатофункціональний корейський гідрофільний бальзам Medi​-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Balm To Oil. Бренд спочатку заявив себе лідером на ринку косметики і зробив максимум можливого, щоб стати доступним для кожної прекрасної леді.

Краще й не може бути!

Після першого використання Medi​-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Balm To Oil Ви забудете про інші засоби! Всі змивки, пінки, міцелярні води опиняться наприкінці списку пріоритетів, адже гідрофілка – це не тільки тотальне очищення, але ще й додатковий догляд, який дозволяє шкірі пережити стреси навколишнього середовища та відновитись після цілого дня під шаром хайлайтерів, тональних засобів та рум'ян. Тверда масляниста консистенція перетворюється на піну з легким маслянистим фінішем при контакті з водою та шкірою.

7 натуральних масел, включаючи цінне арганове та макадамія забезпечують комфорт дермі, покращуючи регенерацію та відновлюючи природний метаболізм у клітинах. Кофеїн відмінно тонізує і приводить мантію до тями, дозволяючи вдихнути кисень і запустити регенераційні процеси. Делікатна олія ши в батері Medi-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Balm To Oil робить шкіру м'якою та готує до наступного етапу догляду, насичуючи необхідними живильними елементами.

Профі догляд - тільки з нами!

Стан шкіри багато в чому залежить від обраної Вами косметики – тому в першу чергу обирайте перевірені бренди та магазини. New Skin може похвалитися перевіреною репутацією та сотнями задоволених клієнтів, тому купити Medi-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Balm To Oil у нашому інтернет-магазині – це гарантія захистити себе від підробок та неякісної продукції.

Що хвилини ми працюємо тільки для Вас і раді кожному новому клієнту — адже, як показує практика, Ви залишаєтеся з нами надовго! І тільки заради вас зараз діє акція на улюблені вами засоби, а доставка по Києву та всій Україні залишилася незмінною при замовленні від 2000 гривень!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск
Тип засобу
гідрофільний бальзам
Об'єм
100 мл.
Призначення
Демакіяж
To Top