logo
Немає у наявності
Артикул
PY-ET-30

Есенційний зволожуючий тонер Pyunkang Yul Essence Toner 30 мл.

Есенційний зволожуючий тонер Pyunkang Yul Essence Toner 30 мл. 2 5 5 1
Цей корейський бренд відрізняється від усіх потужним науково обґрунтованим складом кожного засобу та мінімальним набором компонентів – але максимально точною дією. Мініатюра тонера-есенції для обличчя Pyunkang Yul Essence Toner – це порятунок для сухої шкіри, якої дискомфортно після жорсткої води та тривалого носіння косметики.
Special Price 159,00 ₴ Regular Price 259,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Віддаючи всі свої сили на підтримання потрібного Ph та здорового вигляду протягом дня, одного разу дерма втомиться і повернути їй колишній вигляд швидко не вийде. Приділіть їй гідну увагу перед сном та зранку, додавши до звичайного вмивання та нанесення крему проміжний етап – зволоження та захист.

Формат міні – ефект максі

Це найменша версія у лінійці тонерів Pyunkang Yul Essence Toner — 30 мл достатньо, щоб оцінити сумісність шкіри із засобом або взяти із собою в дорогу.

Економічна витрата дозволить насолодитися всіма перевагами зволоження. Ви помітите, що шкіра стала менш чутливою до зовнішніх стресових ситуацій у вигляді перепаду температур, вітру або агресивних ультрафіолетових променів.

У складі всього 7 компонентів, але всі вони рослинного походження, а замість водної основи використана витяжка з кореня астрагалу - криниця амінокислот, вітамінів і мікроелементів. Має омолоджуючий та загоювальний ефект, знімає сухість, лущення, пом'якшує роздратовані ділянки та покращує синтез еластину та колагену в тканинах.

Аргінін у формулі Pyunkang Yul Essence Toner вирівнює поверхню дерми, маскуючи сліди акне, освітлюючи пігментацію та покращує еластичність за рахунок високого вмісту амінокислот.

М'яка гелева консистенція добре розподіляється за допомогою спонжу або методом вбивання пальцями, повністю вбирається і не потребує змивання. Відсутність ароматизаторів, сульфатів та барвників підходить для особливо чутливої ​​шкіри.

Pyunkang Yul Essence Toner

Встигніть на акцію!

Наш мультибрендовий магазин корейської косметики New Skin робить все, щоб професійний догляд за проблемною шкірою став доступним для кожного! Ми підготували унікальну пропозицію — поки діє грандіозна знижка, Ви можете купити органічний тонер з Кореї з максимальною вигідною та швидкою доставкою по всьому Києву та Україні! Дозвольте собі бути гарними!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Запалення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Зволоження
To Top