logo

З гіалуроновою кислотою - Purito

На нашому сайті Ви знайдете найкращу корейську косметику з гіалуроновою кислотою. Всі засоби 100% оригінальні та мають сертифікати якості.
Asc

3 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

3 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

PURITO: натуральна косметика з Південної Кореї

Проблема екологічності косметичних засобів є актуальною у всьому світі. Жінки все частіше цураються продукції відомих брендів, які використовують у виробництві величезну кількість агресивних хімічних елементів. Дівчата шукають, де купити Purito – продукцію одного з провідних корейських еко-брендів.

Корейська есенція для обличчя з галактомісісом та ніацинамідом Purito Galacto Niacin 97 Power Essence

100% органічна косметика позитивно впливає на стан шкіри. Причому процес відновлення та омолодження відбувається поступово, на відміну від швидкого короткострокового ефекту, який мають більшість косметичних засобів. Продукцію Purito купити вважають за краще люди з підвищеною чутливістю шкіри. Адже у складі корейської косметики повністю відсутні компоненти, здатні спричинити алергічну реакцію.

Де вигідно купити косметику PURITO в Україні

Купити PURITO в Україні нескладно, проте ціни в бутиках можуть сильно відрізнятися. Найбільш доступна ціна на подібні товари представлена на сайті newskin.com.ua.

Корейська сироватка для обличчя з вітаміном C Purito Pure Vitamin C Serum

Пряма співпраця магазину з б'юті-брендом дарує покупцям у цьому магазині суттєві переваги:

  • Ознайомитись з асортиментом, дізнатись характеристики засобів та купити їх можна у будь-який час. Інтернет-магазин працює завжди!
  • Вигідні ціни на Пуріто дозволяють непогано заощадити під час віртуального шопінгу;
  • Швидка доставка по всій Україні дарує можливість оцінити якість корейської косметики вже за кілька днів після покупки.

Спеціалізований інтернет магазин косметики New Skin надає повну інформацію про товар. Відповідальні співробітники стежать за терміном придатності та цілісністю упаковки. Вони допоможуть зробити правильний вибір, здійснити оплату та оформити доставку.

PURITO: торгова марка для тих, хто любить природу!

Дівчата, яким не байдужа екологічна ситуація загалом, активно шукають прогресивні еко-бренди. Склад доглядових засобів має виготовлятися виключно з натуральних складових – мінералів, екстрактів рослин, ефірних олій тощо. Важливим фактором є матеріал, з якого виготовляється упаковка. Як правило, екологічно відповідальні бренди використовують повторно перероблений картон, поліетилен, пластик та скло. Всім цим вимогам відповідає косметика Purito

Корейський гель для вмивання з муцином равлика РН 5.5 Purito Snail All In One BB Cleanser

Корейська косметика: сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою

Гіалуронова кислота – один із головних «зволожувачів» у складі доглядових засобів від виробників із Кореї. Вона здатна притягувати та утримувати велику кількість молекул води в клітинах шкіри, що дуже важливо для її здоров'я та свіжого молодого зовнішнього вигляду. В інтернет-магазині New-Skin представлені найпопулярніші косметичні продукти з гіалуроном, купити які можна з доставкою по всій Україні.

Корейська косметика з гіалуроновою кислотою

Як використовувати засоби для догляду за обличчям із гіалуроном у складі?

В інтернет-магазині «New-Skin» ви знайдете багато продуктів із гіалуроном. Найголовніше - це знати, в якій послідовності їх використовувати для отримання найкращого ефекту:

  1. Корейська пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою

Запорука здоров'я – якісне очищення. Пінки чудово справляються із забрудненнями, а завдяки зволожуючій формулі не пересушують епідерміс, даруючи відчуття свіжості та еластичності після вмивання.

  1. Зволожуючі корейські тоніки

Наступний етап догляду – тонізація. Для глибокого насичення шкіри вологою ідеально підходить корейський зволожуючий тонік або тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою. Він допоможе уникнути втрати вологи після вмивання, а також покращить ефективність дії наступних доглядових засобів.

  1. Корейська зволожуюча гіалуронова сироватка

Висока концентрація головного компонента у складі гарантує насичення глибоких шарів шкіри цінною вологою. Сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою з Кореї допомагає покращити синтез власного колагену та еластину, впоратися з лущеннями, заломами, тьмяним кольором обличчя, втратою еластичності та тонусу. Гіалуронова сироватка для обличчя з Кореї – це потужний продукт, що дозволяє досягти красивого та здорового сяйва обличчя.

  1. Корейський крем для обличчя з гіалуроновою кислотою

Щоб запечатати сироватку в глибоких шарах дерми, де вона ефективно працюватиме, використовується гіалуроновий корейський крем. Завдяки легкій формулі та знежиреній текстурі крем для обличчя з гіалуроновою кислотою з Кореї швидко вбирається, не залишає відчуття липкості та не дозволяє втрачати вологу.

  1. Корейська зволожуюча маска з гіалуроновою кислотою

Використовуватися маска з гіалуроновою кислотою з Кореї повинна не більше 2 разів на тиждень. Завдяки потужному складу з великим вмістом основного компонента, а також додаткових рослинних екстрактів, масел і кислот вона допомагає швидко привести обличчя до ладу і досягти гладкої, зволоженої, сяючої шкіри за одне застосування.

  1. Корейський зволожуючий спрей для обличчя

Це відмінний засіб, який допоможе освіжитися у спекотний день. Достатньо лише розпорошити спрей на обличчя повітряною хмаринкою, щоб відчути прохолоду. У цей же час він дарує додаткове зволоження і перешкоджає зневодненню епідермісу.

To Top