logo
Немає у наявності
Артикул
TSC-DCEC

Крем від темних кіл під очима Timeless Skin Care Dark Circle Eye Cream

Крем від темних кіл під очима Timeless Skin Care Dark Circle Eye Cream 1 5 5 1
Special Price 968,00 ₴ Regular Price 1 402,00 ₴
Об’єм
15 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Можна бути гордою володаркою здорової, безпроблемної та чистої шкіри, але при цьому вигляд буде втомлений і болісний. І вина цьому — набряклість та темні кола під очима. Це може бути генетичною схильністю — люди з тонкою шкірою та слабкими капілярами вже прокидаються з припухлістю та синцями, що вже казати якщо додати стрес, неправильний режим дня та шкідливі звички? Уникнути трагедії допоможе професійна косметика - гелевий за структурою крем для очей Timeless skin care dark circle eye cream створений, щоб із дзеркала на Вас дивилася не "панда" у гіршому її прояві, а відпочила, доглянута та впевнена у собі жінка.

Виправляємо ситуацію за 10 хвилин!

Легкий філер на водній основі Timeless skin care dark circle eye cream не може похвалитися багатокомпонентним складом, але вражає результатом. На диво багатьох, коротка, але безпрограшна формула справляється з набряками, сухістю, почервоніннями та розширеними капілярами "зірочками", які не замаскуєш тональним засобом.

В епіцентрі боротьби з недосконалостями переорбітальної зони пара потужних комплексів - Eyeliss (3%) та Haloxyl. Перший містить пептидний коктейль з лімфодренажним ефектом розганяє застій крові та лімфи, покращуючи циркуляцію та надходження кисню до клітин. Другий – приводить шкіру в тонус, повертає їй пружність та знімає вразливість перед несприятливими факторами довкілля.

Ефективний догляд за шкірою навколо очей не може обійтися без гіалуронової кислоти — вона не просто добре зволожує, але й розгладжує дрібні зморшки, моделює ефект. Екстракт водоростей виводить зайву рідину, підтягує та живить, а масло шипшини освітлює шкіру за рахунок високого вмісту вітаміну C.

Ми – за красу у всьому!

У команді інтернет-магазину косметики New Skin працюють не тільки грамотні бьюті-експерти, але й небайдужі люди — ми не ставимо за мету збагатитися за Ваш рахунок і продати сумнівної якості продукт. Тому більшість наших клієнтів — постійні. Ви станете одним із них — щоб зробити цей крок достатньо купити крем для повік Timeless skin care dark circle eye cream, оцінити перетворення, зручність та швидкість доставки. А ще спеціальну знижку!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
США
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Темні кола під очима
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
15 мл.
Призначення
Антивікове, Відбілювання
To Top