logo
Немає у наявності
Артикул
PY-BTTRECm

Антивіковий крем навколо очей Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 9 мл.

Special Price 262,00 ₴ Regular Price 349,00 ₴
Об’єм
9 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Новий підхід до краси!

Бренд з'явився на базі власної лабораторії та клініки, що спеціалізується на лікуванні алергії та аутоімунних патологій. Тому кожен продукт проходить суворий контроль на гіпоалергенність і створений для примхливої шкіри, що болісно реагує на віддушки, спирт та синтетичні аналоги в бьюті-засобах. Антивіковий корейський крем під очі Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 9 мл — це результат злиття дерматології, косметології та фармацевтики. Універсальний та ефективний, він задовольняє потреби шкіри навколо очей різних типів та вікових груп, виконуючи важливі завдання – зволоження, живлення та профілактика старіння.

Бездоганний склад

У компанії діє нестандартне для багатокомпонентних азіатських формул правило – мінімум інгредієнтів для самостійного оздоровлення шкіри.

Такий метод дозволяє делікатної, схильної до сухості та подразнення області не лінуватися, а включатися до регенераційних та відновлювальних процесів за підтримки активних агентів. В Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 9 мл вдало сплелися класичні та рідкісні компоненти.

Необхідне зволоження забезпечує три типи гіалуронової кислоти, проникаючи у глибокі шари та формуючи запас. Керамідна підтримка продовжує молодість і здатна привести повіки в порядок після безсонної ночі або стресу, а ніацинамід, що знімає запалення, прибере набряки, почервоніння і синці під очима.

Масла ши та макадамії пом'якшують, живлять, повертають сяйво і служать антиоксидантами. Незвично погляду бачити чорний чай, але саме він швидко тонізує дрібні судини та капіляри, прибираючи негарну сітку, набряклість та припухлості на повіках, а екстракт гриба Кобуча виступає провідником, прокладаючи транспортні канали для швидкого всмоктування речовин та пролонгованої дії корейського крему Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 9 мл.

Антикризова новина!

Ми робимо максимум, щоб не прив'язуватися до зовнішніх факторів і зберігати доступні ціни за постійного оновлення асортименту. Зараз купити Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 9 мл в New Skin вигідно, як ніколи. Оригінальний продукт догляду порадує Вас найближчим часом, адже наша доставка по Києву та Україні працює в попередньому режимі!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Зморшки, Втрата пружності
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
9 мл.
Призначення
Антивікове
To Top