logo
Немає у наявності
Артикул
Arom-OCSm

Гідрофільний щербет Aromatica Orange Cleansing Sherbet 12 гр.

Гідрофільний щербет Aromatica Orange Cleansing Sherbet 12 гр. 1 5 5 1

Якщо Ваша шкіра вимагає чогось нового і негативно реагує на звичні засоби для чищення — пора звернути увагу на інноваційний продукт гідрофільний щербет Aromatica Orange Cleansing Sherbet в мініатюрі 12 гр. Такий обсяг дозволить зняти пробу і оцінити результат — після першого застосування Ви відмовитеся від будь-яких альтернатив, адже сама процедура перетвориться на люксовий ритуал з елементами ароматерапії.

Special Price 318,00 ₴ Regular Price 549,00 ₴
Об’єм
12 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Змити макіяж стане значно простіше — спочатку тверда консистенція перетворюється на маслянисту пінку і витягує, як магнітом, забруднення різного характеру. На баночці є відмітка, що продукт є повністю веганським — чутлива дерма відзначить такий органічний підхід та турботу від імені бренду.

Ласощі для шкіри

Саме з такою впевненістю потрібно лягати спати і впоратися з демакіяжем, забезпечивши оптимальне живлення, знявши симптом роздратованої дерми та тотально очистити шкірний покрив від пилу, відмерлих клітин, накопиченого себуму та залишків косметики. корейський гідрофільний бальзам міні-формату Aromatica Orange Cleansing Sherbet. Діючі виключно натуральні компоненти виконують багатофункціональну місію — не травмуючи шкіру, розчиняють агресивні речовини, витягуючи токсини з більш глибоких шарів, роблять пори чистими і візуально менш помітними.

Олія з насіння соняшника та абрикосових кісточок покращують синтез колагену та корисних мікроелементів, відновлюючи ослаблені ділянки та повертаючи еластичність. Екстракт апельсина пригнічує діяльність бактерій, знезаражуючи та стимулюючи регенерацію. Іланг-іланг у формулі Aromatica Orange Cleansing Sherbet надає заспокійливу дію, вирівнює тургор і робить колір обличчя здоровим, а шкіру відпочившою і сяючою. Вітамін Е та токоферол — antiage агенти з ліфтинговим профілем та омолоджуючими властивостями.

Потішіть себе новинкою!

Коли дуже хочеться — потрібно обов'язково купити гідрофільний бальзам-маску в інтернет-магазині оригінальної корейської косметики New Skin! Це вигідно на період дії акції, практично і зручно завдяки нашій швидкій доставці в будь-яку точку України, і черговий привід побалувати себе новим бьюті-продуктом, від якого у захваті всі блогери та зірки шоу-бізнесу!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки
Тип засобу
гідрофільний бальзам
Об'єм
12 мл.
Призначення
Демакіяж
To Top