logo
Немає у наявності
Артикул
MP-CTDES

Набір засобів зі стовбуровими клітинами Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Essential Set

Немає нічого кращого для вікової шкіри, ніж правильно підібраний комплексний догляд! Косметологи та дерматологи одностайні на думці — засоби з однієї серії найефективніші. Виникає принцип багатошаровості — компоненти, що повторюються в різній концентрації, посилюють ефект, повністю покриваючи потреби шкіри, приділяючи особливу увагу омолодженню клітин, детоксу та anti age програмі.

Special Price 2 242,00 ₴ Regular Price 3 499,00 ₴

З цим товаром зазвичай купують

Спеціально створений заради жіночої краси сет корейської косметики Medi Peel Essential Set Cell Toxing Dermajours продовжить молодість, подарує внутрішнє почуття задоволення від відображення у дзеркалі, вирішить проблему фото та хроностаріння при регулярному застосуванні засобів.

Подарунок для шкіри 30+

Медична спрямованість бренду ідеально вписалася у створення цього продукту, адже він має стати гідною заміною хірургічним маніпуляціям, рідким скальпелем у гарних чорних із золотом флаконах. І з цією місією бокс Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Essential Set впорався чудово! І цим пояснюється така популярність та попит — сотні тисяч шанувальниць не можуть помилятися!

Такий потужний результат – абсолютна заслуга висококонцентрованого складу, який створювався з розрахунком уповільнення вікових змін у самому ДНК шкірного матриксу, а не просто для зовнішнього маскування недосконалостей. Діючий органічний агент молодості — стовбурові клітини рослин: троянди з Дамаска, лілії та едельвейсу, які мають властивість уповільнювати час, відновлювати обсяги вироблення колагену та еластину, захищати від агресії ультрафіолетових променів.

Пептидний коктейль — стабілізатор гідроліпідного баласнсу, гарант гладкої шкіри. Екстракти персика, банана, магнолії пом'якшують і тонізують, молекули гіалурону запобігають випару вологи. Ніацинамід та аденозин прибирають ознаки запалення, лущення, сухості, покращують імунітет та щільність шкіри, беруть під контроль кількість та глибину зморшок, розгладжуючи їх.

У корейському наборі Cell Toxing Dermajours Essential Set Medi-Peel п'ять інноваційних продуктів:

  • тонер, що освітлює та готує шкіру;
  • полегшена емульсія для проміжного догляду;
  • антивікова сироватка;
  • завершальний крем з ліпосомами;
  • trevel-версія крему в обсязі 10 мл.

Сезон молодості відкрито!

Зараз настав час відродити шкіру і подарувати їй доглянутий, квітучий вигляд! На час дії знижки купити для себе або як презент Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Essential Set в інтернет-магазині оригінальної косметики з Кореї мега вигідно! У Вас на руках з'явиться цілий арсенал засобів рівня преміум, який не має аналогів. Швидку доставку по всій Україні та Києву гарантуємо ми — адже краса врятує світ, то навіщо чекати?

Докладніше
Вік
40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
набір косметики
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Догляд обличчям
To Top