logo
Немає у наявності
Артикул
Iun-PVEC

Крем навколо очей із прополісом Iunik Propolis Vitamin Eye Cream

Крем навколо очей із прополісом Iunik Propolis Vitamin Eye Cream 2 5 5 1
Кожна шкіра має свої особливості, а особливо чутлива зона навколо очей - вона унікальна і примхлива за своєю природою, і щоб з нею потоваришувати, необхідно забезпечити їй комфортні умови та щоденну турботу. Омолоджувальний крем з прополісом Iunik Propolis Vitamin Eye Cream не викликає подразнень, пройшов дерматологічні тестування та отримав статус "гіпоалергенний", тому його можна сміливо використовувати для будь-якого типу шкіри.
Special Price 399,00 ₴ Regular Price 680,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Густа консистенція не тече, миттєво зволожує і живить, не змащуючи нанесений після макіяж і не скочується в грудочки. Виступаючи заключним етапом догляду, засіб здатний розкрити погляд і усунути сліди втоми, зробивши обличчя доглянутим та відпочившим.

Iunik Propolis Vitamin Eye Cream

Медові чудеса

Перше місце серед компонентів Iunik Propolis Vitamin Eye Cream займає екстракт прополісу (40,5%) — вже сам по собі він служить постачальником корисних речовин, мікроелементів і вітамінів, має виражену протизапальну і загоювальну дію.

Iunik Propolis Vitamin Eye Cream купити

Природний антиоксидант очищає тканини від дії шкідливих радикалів, витягує шлаки та токсини, дозволяючи кожній клітині оновитися та зарядитися енергією. На другому місці за концентрацією обліпиха — її плоди багаті на вітамін C, який визнаний гормоном молодості та потужним імуномодулятором дерми.

Олія солодкого мигдалю та камелії обволікає та пом'якшує, роблячи шкіру оксамитовою та сяючою. Алантоїн добре заспокоює, знімаючи набряклість і маскуючи синці під очима, а омолоджуючий компонент корейського крему під очі Iunik Propolis Vitamin Eye Cream ідебенон блокує процеси старіння, розгладжуючи зморшки та коригуючи погляд. Ніацинамід не дає пігментним плямам темніти та псувати здоровий зовнішній вигляд, а гіалуронова кислота тотально зволожує та живить періорбітальну зону.

Iunik Propolis Vitamin Eye Cream

Ми чекаємо на Ваше замовлення!

Для кожного нашого клієнта магазин корейської косметики New Skin намагається створити найкомфортніші та найвигідніші умови співпраці, і тому постійно оновлюємо акції. Купити медовий крем навколо очей Iunik Propolis Vitamin Eye Cream зараз вигідно з максимальною знижкою та відправкою в день оформлення – у найкоротші терміни ми доставимо товар по всій Україні з гарантією якості та оригінальними сертифікатами.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Темні кола під очима
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top