logo
Немає у наявності
Артикул
SbM-GPVC-1

Відбілююча сироватка з вітаміном С та галактомісісом Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum

Відбілююча сироватка з вітаміном С та галактомісісом Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum 2 5 5 1

З проблемою пігментації можна зіткнутися у будь-якому віці — це завжди ознака старіння. Але не завжди - привід, щоб засмучуватися! Вашу шкіру врятує і поверне в колишній стан відбілююча сироватка для обличчя з вітаміном C і галактомісісом. Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum, розроблена корейськими бьюті-майстрами.

Special Price 736,00 ₴ Regular Price 999,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

У 30 мл флакончику їхнього коричневого скла, що не пропускає світло, зберігається справжній еліксир щастя, адже дивовижно гладка, порцелянова шкіра без вад, куперозу, розширених пор і ластовиння - мрія кожної дівчини! І ось, вона готова стати дійсністю!

І неможливе – можливе

Корейська косметика від пігментних плям Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum насичена антипігментаційними компонентами, щоб максимально швидко і ефективно вивести неоднорідні коричневі плями, що з'явилися від агресивного впливу сонячних променів, гормональних збоїв або віку, при цьому відрегулювавши біологічні процеси і відновивши рівень меланіну в клітинах. Галактомісіс - ферментований дріжджовий гриб багатий на пептиди, кислоти і мінерали, необхідні для молодості шкіри. Його вміст у освітлювальному концентраті Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum 75% – це дозволяє виводити сліди пост-акне та застарілі пігментовані зони без шкоди для стану шкіри, делікатно, але ефективно. А вітамін С закріплює результат, вирівнюючи тон та запобігаючи подальшому поширення пігменту. Великий комплекс рослинних екстрактів (більше 10) покращує такі показники, як еластичність, пружність, опірність негативним факторам. Декілька крапель миттєво перетворюють обличчя – з'являється здоровий колір, матовість і гладкість.

Не чекайте на диво — купіть його самі!

Подаруйте своїй шкірі люксовий догляд за допомогою корейської сироватки Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum з відбілюючими компонентами та накопичувальною дією. А ми готові подарувати Вам у відповідь безкоштовну доставку по всій Україні від 2000 гривень, гарантію якості та дуже солодку ціну, яка вже діє в інтернет-магазині New Skin!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Акне, Жирний блиск, Купероз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Догляд обличчям, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top