logo
Немає у наявності
Артикул
SbM-ABPMACF

Пінка для вмивання з кислотами Some by Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam

Пінка для вмивання з кислотами Some by Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam 1 5 5 1

Косметологічний продукт для очищення проблемної шкіри обличчя розроблений з метою видалення жирності, забруднень, чорних точок у порах та запалень на окремих ділянках епідермісу. Кислотні інгредієнти, що містяться в Some by Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam, звужують пори, підтягують дерму, знижують пористість епітелію, стимулюють тонус. Активні регенеруючі, антисептичні, матуючі компоненти надають шкірі, «що втомилася», свіжість і доглянутий вигляд.

Special Price 588,00 ₴ Regular Price 849,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Склад очищувального засобу

Компоненти, що входять до складу очищаючої пінки, мають м'який вплив на шкірний покрив, є активним засобом проти акне, комедонів, прищів, відлущують верхній шар «померлих» клітин, звужують розширені пори. До складу косметологічного продукту входять:

  • азіатикозид;
  • мадекасосид;
  • антисептик Каламін;
  • екстракти антисептичних рослин;
  • комплекс амінокислот;
  • настойка центелли;
  • фруктові кислоти та інші активні речовини.

New Skin пропонує відвідувачам сайту придбати за недорогою ціною корейську косметику від чорних точок Some by Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam, що володіє високими антибактеріальними властивостями.

Корейська пінка для вмивання з активними компонентами Some by Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam з класом мідл-маркет рекомендована для чутливої та запаленої дерми, не викликає почервоніння, подразнення, сверблячки та сухості. Регулярне використання продукції корейської компанії протягом 30 днів сприяє повному одужанню епідермісу.

Як діє

  1. Відлущує;
  2. Нейтралізує жир;
  3. Знімає роздратування;
  4. Згладжує пористі ділянки;
  5. Розчиняє сальні пробки.

Застосування

Невелику краплю пінки спінити вологими руками, нанести на шкіру, м'якими рухами провести масаж, витримати 3-5 хвилин у спокійному стані, видалити проточною прохолодною водою. Процедуру рекомендується повторювати вранці та ввечері, після вмивання необхідно використати додаткову продукцію комплексу на основі натуральних інгредієнтів.

Інтернет магазин корейської косметики New Skin пропонує купити Some by Mi AHA BHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam в Києві та всіх містах України. Косметологічна пінка пройшла перевірку на екологічну безпеку. Рекомендовано для людей із проблемним типом шкіри.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
100 мл.
Призначення
Очищення
To Top