logo
Немає у наявності
Артикул
CDB-Clycol

Пілінг із гліколевою кислотою Cos De BAHA Glycolic Acid 10 AHA Serum

Пілінг із гліколевою кислотою Cos De BAHA Glycolic Acid 10 AHA Serum 3 5 5 1

Це незамінний засіб для жінок середнього віку, у яких шкіра обличчя стала тьмяною сірого відтінку, з пігментними плямами та іншими віковими проблемами.

Special Price 575,00 ₴ Regular Price 985,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Головні властивості цього пілінгу:

  • Бореться з гіперкератозом;
  • Робить практично непомітними сліди акне та пігментації;
  • Прибирає всі нерівності шкіри;
  • Сприяє збільшенню пружності та еластичності дерми;
  • Регулює вироблення шкірного сала;
  • Повертає колишнє природне сяйво шкіри.

Активні компоненти сироватки Cos de Baha:

  • Кислота гліколева. Прекрасно очищає від забруднень, залишків шкірного сала, косметики, робить овал обличчя більш підтягнутим, чітким. Захищає від згубного впливу ультрафіолетових променів, видаляє сліди зайвої пігментації. Значно покращує стан жирної та проблемної шкіри.
  • Витяжка з гамамелісу. Ця рослина є прекрасним протизапальним, ранозагоювальним засобом. Крім цього, воно сприяє звуженню пор, зміцнює шкірні судини, освіжає і заспокоює дерму.
  • Розмаринове масло. Тонізує, прибирає жирний блиск з Т-області, зменшує виразність зморшок і заломів, покращує кровопостачання шкіри обличчя, активно освітлює її.
  • Евкаліпт. Найцілющіша речовина для шкіри схильної до висипань, подразнення, появи вугрів. Витяжка з цієї рослини миттєво прибирає почервоніння, зменшує хворобливі відчуття, підсушує та перешкоджає появі нових прищиків.
  • Тім'ян. Завдяки високому вмісту яблучної та оцтової кислоти, а також вітамінів В і С відмінно освіжає і тонізує шкірний покрив наприкінці робочого дня. Має виражену антибактеріальну властивість, зменшує вироблення себуму.

Підходить для застосування на всі типи шкіри.

Спосіб використання glycolic acid 10 AHA serum:

Призначений для застосування лише 1 раз на день – увечері. Наносити на вмите обличчя, обминаючи зону навколо очей та губи. Не змивати і не наносити крем або сироватку 15-30 хвилин після нанесення.

Якщо ви раніше використовували подібний косметичний продукт, то краще починати з 1 разу на 7 днів, а потім довести частоту до 2-3 разів на тиждень.

Перед виходом на відкрите сонце обов'язково наносити сонцезахисний крем.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Догляд обличчям, Відлущування, Анти-акне, Відбілювання
To Top