logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-AOAM03

Живильна маска з авокадо JMSOLUTION Water Luminous Avocado Oil Ampoule Mask

Живильна маска з авокадо JMSOLUTION Water Luminous Avocado Oil Ampoule Mask 1 5 5 1

Маска на ультратонкій тканинній основі JMsolution Water Luminous Avocado Oil Ampoule Mask активно живить, доглядає, насичує корисними компонентами, запобігає сухості та зневодненню, повертаючи красу та здоровий блиск.

Special Price 75,00 ₴ Regular Price 90,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Завдяки проникненню активних речовин глибоко в епідерміс, вдається позбавитися почервоніння і подразнення на шкірі. На сайті корейскої косметики New Skin можна купити маску JMsolution Water Luminous Avocado Oil Ampoule Mask у Києві та Україні за найвигіднішою ціною.

Корейскі маски JMsolution Water Luminous Avocado Oil Ampoule Mask мають м'яку і тонку основу, добре прилягають, повторюючи всі контури і не допускаючи пропускання повітря, завдяки чому вдається досягти максимального ефекту після застосування, шкірний покрив стає більш пружним, а зморшки менш помітними.

Основний склад

Головним діючим компонентом маски JMsolution Water Luminous Avocado Oil Ampoule Mask виступає масло з авокадо, що живить, має відновлюючий ефект, повністю позбавляючи сухості, миттєво засвоюється клітинами, не утворюючи плівку і не дратуючи шкірний покрив

Вміст гіалуронової кислоти трьох видів дозволяє забезпечити максимальне зволоження і утримує вологу дуже глибокого під шкірою, завдяки чому нормалізує водний і жировий баланс підвищує тонус і покращує колір.

Пептиди покращують пружність, сприяють виробленню природного колагену, усуваючи заломи, роблячи шкірний покрив еластичним та гладким.

Екстракт пшениці має підтягуючий ефект, робить тон шкірного покриву рівним і підтримує оптимальний рівень вологи.

Витяжка розмарину та насіння моринги має протизапальну дію, захищає, ніжно очищає, запобігає старінню та запаленню шкіри.

Засіб чудово справляється з проблемами будь-якої шкіри. У каталозі магазину представлені корейскі тканинні маски що мають сертифікати якості та пройшли клінічні дослідження.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне
To Top