logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-NYS

Шампунь проти жовтизни волосся Masil 5 Salon No Yellow Shampoo

Найстрашніше для власниць натурального або отриманого шляхом складного фарбування блонду - зміна кольору із проявом жовто-брудного пігменту, який одразу дешевить образ. Шампунь проти жовтизни волосся Masil 5 Salon No Yellow Shampoo ефективно освітлює локони, повертаючи їм розкішне сріблясте сяйво, як після салону.

Special Price 430,00 ₴ Regular Price 830,00 ₴
Об’єм
300 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Доглядовий засіб призначений тільки для світлих відтінків, спеціальні фіолетові мікрогранули запобігають зміні початкового тону і фіксують його надовго. Складний багатокомпонентний склад працює і всередині, і зовні, ідеально відновлюючи та покращуючи стан локонів.

Чари чи унікальна розробка?

Секрет нейтралізуючого жовтизну корейського шампуню Masil 5 Salon No Yellow Shampoo у відтінковому пігменті, який дбайливо тонує пасма, вирівнюючи перепади і надаючи здорового природного блиску. Підходить і для холодних, і для теплих відтінків, доглядаючи сухі кінці, прибираючи пухнастість і вирівнюючи по всій довжині.

Формула включає 16 фруктових та 7 трав'яних екстрактів — це потужна база для зміцнення навіть сильно пошкоджених від фарби пасм.

Шкіра голови також перебуває під ретельним контролем — евкаліпт лаванда та м'ята прибирають сальність та знімають роздратування, покращуючи мікроциркуляцію та вимиваючи коріння до бездоганної чистоти. Звільнившись від забруднень, вона починає дихати, з'являється об'єм і легкість укладання. Лаванда заспокоює, а чайне дерево пригнічує запальні процеси, надаючи ранозагоювальну дію. Олії оливи та авокадо відповідають за м'якість, шовковистість та екстра зволоження по всій довжині.

Фіолетовий колір шампуню-тонера Masil 5 Salon No Yellow Shampoo перетворюється на піну, повністю вимиваючись з волосся і не залишаючи слідів на шкірі, кахлі або сантехніці.

Замовлення вже чекає на Вас!

Будь-який догляд повинен бути регулярним, тільки тоді ефект накопичується і відповідає заявленому виробником – і ми запускаємо акцію на корейський антипігментний Masil 5 Salon No Yellow Shampoo, щоб кожна блондинка пишалася розкішним, ідеально рівним кольором волосся без походу в салон.

Замовляйте доставку в New Skin по Україні та в той же день диво-шампунь відправиться до Вас у будь-яку вказану по Україні адресу!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
300 мл.
To Top