logo
Немає у наявності
Артикул
Iseh-SPWESPF50

Сонцезахисна емульсія Isehan Sunkiller Perfect Water Essence SPF50+ PA++++

Сонцезахисна емульсія Isehan Sunkiller Perfect Water Essence SPF50+ PA++++ 1 5 5 1

Корейський сонцезахисний крем - емульсія з легкою текстурою, що базується на водній основі від японського бренду Isehan, стала інноваційним проривом у світі косметології.

Special Price 749,00 ₴ Regular Price 999,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Емульсія для обличчя Isehan Sunkiller Perfect Water Essence SPF50PA++++

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити сонцезахисну емульсію для обличчя Isehan Sunkiller Perfect Water Essence SPF50PA++++ за прийнятною ціною у Києві та Україні.

Цей засіб добре захищає шкірні покриви від впливу сонячних променів, ступінь захисту кваліфікується як високий і має невагому, ніжну рідку текстуру, після чого шкіра стає оптимально насиченою вологою, свіжою та доглянутою. "Sunkiller" має величезний коефіцієнт блокування променів.

Тип фільтра: комбінований (фізичний + хімічний): вітаміни, мінерали плюс діоксид титану.

Легкою пеленою емульсія огортає кожен міліметр шкірних покривів, рівномірно лягає і не відчувається на обличчі. Завдяки легкій текстурі засіб має попит серед різнопланової вікової категорії людей.

Емульсію також можна використовувати як основу при нанесенні косметики або навіть як заміну денному крему. Після нанесення Isehan Sunkiller Perfect Water Essence SPF50PA++++ тон стає рівним і сяючим.

У складі є комплекс вітамінів усіх груп, а також гіалуронова кислота трьох типів, яка надає шкірі при систематичному застосуванні неперевершений вигляд.

Крем - емульсія має тонкий, ледь помітний аромат мандарину та лимону.

З появою засобу Isehan Sunkiller, будь-яка шкіра надійно захищена від фото-старіння, передчасної появи зморшок, пошкодження вільними радикалами, появи небажаної пігментації.

Спосіб застосування

Нанести на останньому етапі догляду за шкірою за 20 хвилин перед виходом на вулицю. Поновлюйте нанесення емульсії кожні 3-4 години, а також після прийняття водних процедур.

Підходить для жирної, комбінованої, нормальної, сухої та чутливої шкіри.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Японія
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top