logo
Немає у наявності
Артикул
DrJ-SZSPF

Заспокійливий сонцезахисний крем Dr.Jart+ Solarbiome Zincream SPF50+ PA++++

Заспокійливий сонцезахисний крем Dr.Jart+ Solarbiome Zincream SPF50+ PA++++ 2 5 5 1

DR. JART+ Solarbiome Zincream SPF50+ PA++++ – чудовий варіант для догляду за чутливою та проблемною шкірою. Завдяки безпечним та надійним фільтрам, здатний підтримувати високий рівень захисту від впливу ультрафіолету.

Special Price 710,00 ₴ Regular Price 910,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Гарантується безпека від синього випромінювання, запобігає проникненню пилу, інших забруднень. Створює ефект заспокоєння шкіри, зволожує, м'яко впливає, освітлює. Зменшує не лише пігментацію, загальне подразнення поверхні. В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити DR. JART+ Solarbiome Zincream SPF50+ PA++++ у Києві та Україні

Особливості крему

Складові компоненти Доктор Джарт Solarbiome Zincream SPF50+ PA++++ сприяють зміцненню, відновленню шкіри. В якості основи формули крему виступає оксид цинку, який є повноцінним і надійним фільтром, дозволяючи комфортно перебувати просто неба навіть при жарі. Цей елемент не проникатиме в структуру, знаходиться на її верхньому шарі. Завдяки цьому формується її «дзеркальний щит», що відбиває сонячні промені.

Захищає від ряду вільних радикалів, гарантує шкірі комфортний стан. Негативна дія з боку навколишнього середовища більше не турбуватиме вас. Після лише короткочасного застосування, шкіра отримає баланс вологості, утримувати вологу у внутрішньому шарі. Відновиться гладкість, еластичність та зовнішній вигляд. Відмінно наноситься, не викликає жодних проблем щодо змивання, створює відмінні передумови для регулярного використання.

Сонцезахисний крем із Кореї DR. JART+ Solarbiome Zincream SPF50+ PA++++ – сильний і практичний засіб, який обов'язково варто мати у себе в засобах догляду. Із магазином New Skin тепер його зможе придбати кожна бажаюча. У магазині представлено широкий асортимент продукції для догляду за обличчям. З наявністю такого крему, ви відчуєте своє життя набагато краще, легше, комфортніше.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Чутлива
Вирішує проблему
Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top