logo
Немає у наявності
Артикул
CDB-CFT

Заспокійливий тонер із екстрактом центели Cos De Baha Centella Facial Toner

Cos De Baha Centella Facial Toner – заспокійливий та відновлюючий тонер, що містить екстракт центели. Косметологічний засіб має протизапальну і загоювальну дію. Прозора рідина гіпоалергенна і практично не має запаху.

Special Price 705,00 ₴ Regular Price 905,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Основні складові

Акцентним компонентом Cos De Baha Centella Facial Toner виступає азіатська центелла. Вона сприяє відновленню наявних та провокує появу нових волокон колагену, на клітинному рівні прискорює процеси регенерації, робить шкіру еластичною. Інгредієнти, що доповнюють результат використання засобу:

  • Пантенол. Вітамін В5 – чудовий помічник для шкіри сухого типу: зволожує, усуває мікроскопічні тріщини, насичує та розгладжує зморшки.
  • Алое віра. Екстракт цієї рослини відомий своїми цілющими властивостями регулювання функціонування сальних залоз, зміцнення судин, нормалізації мікрофлори епідермісу.
  • Токоферол. Виконує захисну функцію, оберігаючи від шкідливого впливу агресивного оточення, насичує та вітамінізує глибинний шар шкіри.
  • Кофеїн. Ефективно усуває набряклість, виводить токсини та дарує шкірі здорове сяйво.
  • Ніацинамід. Вітамін В3 здатний усувати пігментацію, оновлювати і робити більш рівну поверхню шкіри.

Властивості та особливості зволожуючого тонера

Cos De Baha Centella Facial Toner – ідеальне рішення для догляду за всіма типами шкіри. Серед його переваг можна виділити зміцнення мікрорельєфу, розгладжування зморшок та покращення загальної структури тканини. Така корейська косметика для чутливої шкіри обличчя вирівнює тон, допомагає розсмоктуванню шрамів та рубців. Ще одна перевага тонера при постійному використанні – надання потужного опору віковим змінам. В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Cos De Baha Centella Facial Toner в Києві та Україні в будь-якій необхідній кількості за прийнятною вартістю.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Акне, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Запалення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
200 мл.
Призначення
Зволоження, Заспокійливе
To Top