logo
Немає у наявності
Артикул
S&L-HHCC

Зволожуючий гель для вмивання SKIN&LAB Hybarrier Hyaluronic Capsule Cleanser

Очищаючий гель під назвою SKIN&LAB Hybarrier Hyaluronic Capsule Cleanser користується величезною популярністю серед шанувальниць корейської доглядової косметики, адже цей засіб діє делікатно, не залишаючи після себе подразнень чи інших алергічних реакцій.

Special Price 690,00 ₴ Regular Price 990,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Засобом зручно користуватися для видалення залишків щоденного макіяжу, глибокого очищення пір від надлишку шкірного сала та відмерлих клітин шкіри. Гель не пересушує дерму і не дає неприємного відчуття стягнутості. Спеціально розроблена формула дозволяє вирівняти тон, знизити лущення та залишити pH-баланс на тому ж рівні. Корейська умивалка SKIN&LAB Hybarrier Hyaluronic Capsule Cleanser піниться при контакті з водою, тому очищення проходить м'яко, даючи якісний результат - сяючий і здоровий колір обличчя.

Діючі компоненти складу

Шкіра максимально насичується вологою, очищується та отримує надійний захист від ультрафіолету, завдяки наступним складовим:

  1. Гіалуронова кислота. 10 видів біорозкладних капсул зволожують дерму, попереджають зневоднення, роблять рельєф обличчя гладкішим..
  2. Витяжка із гуттуїнії. Заспокоює епідерміс, зупиняє запальні процеси. Робить шкіру менш чутливою.
  3. Кокосовий глюкозид. М'яко знімає жирний блиск, робить жирові пробки в порах менш помітними та покращує засвоюваність інших речовин..
  4. Лимонна кислота. Відлущує відмерлі клітини, активно стимулює відновлення шкіри, усуває пігментні плями, ефективно звужує пори..

Кому підійде та як користуватися

Очищаючий гель SKIN&LAB Hybarrier Hyaluronic Capsule Cleanser рекомендований для сухої шкіри та з підвищеною чутливістю.

Після видалення макіяжу за допомогою міцелярної води або гідрофільного масла, деяку кількість гелю потрібно спінити за допомогою вологи. Після цього акуратними рухами нанести на шкіру обличчя і після змити. Засіб підходить як для ранкового, так і для вечірнього догляду.

У магазині корейської косметики NewSkin можна купити SKIN&LAB Hybarrier Hyaluronic Capsule Cleanser у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Тип засобу
гель для вмивання
Об'єм
200 мл.
Призначення
Очищення
To Top