logo
Немає у наявності
Артикул
CS-ASCHT

Відновлююча маска для пошкодженого волосся CURLY SHYLL After Salon Care Hairpack Treatment 100 ml

Кремоподібна консистенція обволікає кожну волосину, пом'якшує і значно спрощує розчісування. Активні компоненти оптимізують стійкість пасм до нових ушкоджень.
Special Price 755,00 ₴ Regular Price 955,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Відновлююча маска CURLY SHYLL After Salon Care Hairpack Treatment 100 ml – засіб інтенсивно працює над оздоровленням волосся, яке, в основному, регулярно фарбують.

Ця маска для волосся з Кореї, до того ж, допомагає розібратися з більшою частиною проблем ослабленої шевелюри і заодно прискорює її зростання. Плюс вона швидко вбирається. Локони виглядають більш доглянутими через перше застосування.

Компоненти для формули продукту

По-справжньому ефективною CURLY SHYLL After Salon Care Hairpack Treatment 100 ml зробили такі складові:

  • Комплекс натуральних олій. Насичує корисними елементами, зволожує, гарантує надійний захист від різноманітних пошкоджень.
  • Рослинний білок. У гідролізованій формі він легко проникає глибоко в структуру волосків, відновлює їх зсередини, робить щільніше.

Витяжки:

  • Водорості. Живлять цілим комплексом корисних речовин, відновлюють ослаблу та пошкоджену структуру прядок.
  • Стебло індійської опунції. Інтенсивно зволожує, підтримує натуральну здатність епідермісу накопичувати вологу, заспокоює, оптимізує бар'єрні функції.

Як користуватися і де купити

Особливу увагу на CURLY SHYLL After Salon Care Hairpack Treatment 100 ml варто звернути власницям густого і сухого волосся. Маску потрібно наносити не на коріння, а приблизно від середини довжини і до кінчиків. Залишити не довше, ніж на 20 хвилин, після чого змити водою комфортної температури.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити CURLY SHYLL After Salon Care Hairpack Treatment 100 ml в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип волосся
Сухі, Пошкоджені, Пофарбовані, Тонкі
Вирішує проблему
Сухість, Ломкість, Пухнастість, Посічені кінці, Тьмяне волосся
Тип засобу
маска для волосся
Об'єм
100 мл.
Призначення
Поживне, Відновлення, Зміцнення
To Top