logo
Немає у наявності
Артикул
PUR-CGLRC

Відновлюючий крем із центелою PURITO Centella Green Level Recovery Cream

Відновлюючий крем із центелою PURITO Centella Green Level Recovery Cream 1 5 5 1
Special Price 733,00 ₴ Regular Price 1 149,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Мета косметичного догляду від цього бренду полягає в самій назві – "pure", що в перекладі з англійської означає "чистий". У цьому слові вся концепція та ідеологія компанії – кожен продукт створений з максимально дбайливим ставленням до навколишньої природи, з еко компонентів, що підходять до будь-якої шкіри та відразу видимого ефекту.

З турботою про проблемну, роздратовану, хвору на купероз шкіру у власній лабораторії створено корейський крем для обличчя PURITO Centella Green Level Recovery Cream з листям центелли азіатської. Багатофункціональний продукт обов'язково має бути "в аптечці краси" у кожної, хто не впевнений у своїй дермі. Висипання, гнійники і негарні лущення з'являються в самий невідповідний момент – перед побаченням або важливою зустріччю, але тепер у Вас є потужний захист.

Шкіра, якою можна пишатися

Це не міф та не рекламний хід. Наші б'юті експерти підтверджують ефективність регенеруючого крему з лікувальним ефектом PURITO Centella Green Level Recovery Cream. Це заслуга складу — на першому місці стоїть азіатська центелла. Це природний антибіотик для шкіри. До його дивовижних властивостей відносять здатність швидко знімати почервоніння та запалення не лише на поверхні, а й усередині тканин. Ворог номер один проти акне, розширених пір, вугрової висипки та жирного блиску. Екстракт гібіскусу своєю протизапальною та ранозагоювальною дією прискорює процес загоєння, затягує рубці та мікротравми. Стінки судин зміцнюються і негарна капілярна сітка спочатку блідне, а потім зникає назавжди. 2% ніацинамід вирівнює рельєф, відбілює потемнілі пігментаційні ділянки, покращує якість шкірного покриву.

Жирні кислоти в аргановому маслі та витяжці макадамії відповідають за оптимальний ph-баланс, не допускають зневоднення та сухості. Ударна доза керамідів у складі PURITO Centella Green Level Recovery Cream змушує шкіру світитися, розгладжує зморшки та наповнює енергією. Олія ши дарує чудову м'якість, а бергамот освіжає та тонізує, залишаючи приємний цитрусовий аромат.

А можна замовити?

Звичайно, в нашому брендовому інтернет-магазині New Skin купити професійний крем PURITO Centella Green Level Recovery Cream просто та вигідно! Окрім 100% оригінальності та гарантії якості, ми даруємо безкоштовну доставку від 2000 гривень по Україні та Києву. Ми заощаджуємо Ваш час на пошуки, гроші — на походи в салони краси та гарантуємо ідеальну доглянуту шкіру обличчя не виходячи з дому!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Акне, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top