logo
Немає у наявності
Артикул
Pur-CGEC

Антивіковий крем навколо очей з центелою Purito Centella Green Level Eye Cream

Антивіковий крем навколо очей з центелою Purito Centella Green Level Eye Cream 1 5 5 1

Корейський бренд Purito на ринку косметики з 2014 року. Він приємно оформлений, має натуральний безпечний склад та доступну ціну. Один із його популярних продуктів на сьогоднішній день – крем, що бореться зі старінням шкірних ділянок, розташованих навколо очей. В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити Purito Centella Green Level Eye Cream у Києві та Україні.

Special Price 559,00 ₴ Regular Price 895,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Що входить у продукт

У ньому містяться протестовані на якість гіпоалергенні інгредієнти. Тому продукт використовується навіть для шкіри із підвищеною чутливістю. Арганове масло, що входять до нього, а також унікальний деревний горіх і пінник надають поживний і зволожуючий вплив. Виключено вміст небезпечних для здоров'я речовин, які можуть спричинити алергічні реакції. Після відкриття тюбик тримають у холодному місці.

Purito Centella Green Level Eye Cream купити

Крім екстракту центелли азіатської, у складі Purito Centella Green Level Eye Cream містяться пантенол, який відновлює та загоює рани; гіалуронова кислота, завдяки їй клітини регенерують, а волога затримується; аденозин, який сприяє прискоренню метаболізму.

Як він працює

Purito Centella Green Level Eye Cream активується, коли з'являються перші ознаки поступового згасання повноцінного харчування на клітинному рівні. Його насичені сполуки здатні проникати глибоко у шкіру. Підтягує та надовго зберігає її пружність, позбавляє мімічних зморшок. Відмінно забезпечує вологою та усуває запальні процеси, є непоганим антисептиком.

Purito Centella Green Level Eye Cream

Особливості

Завдяки наявності 49-відсоткового екстракту центелли азіатської, відмінно відновлює та загоює зовнішній покрив тіла. Сукупність компонентів, що складається з чотирьох пептидів, не дає білкам руйнуватися. Приємна консистенція Purito Centella Green Level Eye Cream легко розподіляється по оброблюваній поверхні. Трав'яний аромат абсолютно не дратує.

Застосування

Наносьте в'язку рідину легкими рухами на шкіру, злегка поплескуючи. Дуже не тисніть.

Purito Centella Green Level Eye Cream

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне
To Top