Всім привіт. Влітку всі ведуть дуже активний спосіб життя, намагаються виходити з дому якнайчастіше. Деякі починають бігати на пробіжки, деякі гуляють довше із собакою. Ті, хто відвозив дітей у садок на такси, тепер водять їх пішки, тому постає питання: як наносить протягом дня сонцезахисний крем і весь свій догляд?

Тобто, коли ви біжите на пробіжку, вам вже наносити свій догляд чи після повернення? А що наносити тоді, коли ви виходите на пробіжку? У цій статті магазин корейської косметики New Skin намагатиметься відповісти на всі ці питання.

Як доглядати за шкірою обличчя влітку

Як правильно доглядати шкіру обличчя влітку корейською косметикою

Я вирішила поділитися тим, як роблю це я, бо з ранку я виходжу з дитиною на годину гуляти, потім повертаюся, потім через якийсь час знову йду з нею гуляти. Тому з самого ранку я насамперед очищаю свою шкіру за допомогою м'якого гелю від бренду Purito Defence Barrier pH Cleanser.

Ми пам'ятаємо, що очищення має бути обов'язково м'яким і після цього гелю я наношу антивіковий міст для обличчя з ефектом ліфтингу Medi Peel V-Perfect Shape Lifting Mist.

Medi Peel V-Perfect Shape Lifting Mist

Якщо вам у новинку такий тип засобу, то рекомендую перейти в розділ, де можна не тільки купити корейський міст для обличчя, але й почитати докладніше про ці продукти.

Нагадую, що це дуже багатофункціональний міст. Він дає і антивіковий ефект і освітлюючий, заспокійливий.

Також тут є поживні олії, які живлять шкіру та багато зволожуючих компонентів. Тобто це такий самодостатній продукт, який мені зранку достатньо просто нанести «соло» без нічого.

Якщо ви пропустили відео про цей продукт – у нас на сторінці з товаром можна не лише купити міст Меді Піл, але і в описі є відео з детальною розповіддю про нього.

Який SPF для обличчя я використовую вранці

Відразу після того, як він повністю увібрався я наношу санскрін.

З ранку я люблю використовувати базу під макіяж із захистом від сонця Heimish Artless Glow Base SPF50+ PA+++.

В принципі, лише вона дає моєму обличчю гарне сяйво і вирівнює тон моєї шкіри. Так як з ранку на прогулянку я не наношу макіяжу, то мені цей варіант дуже підходить.

база під макіяж із захистом від сонця Heimish Artless Glow Base SPF50+ PA+++

Пам'ятаємо, що сонцезахист треба наносити в достатній кількості, тобто дана база під макіяж відмінно служить санскріном, якщо нанести її в достатній кількості.

Після того, як я погуляла з дитиною протягом години, я повертаюся додому і далі я змиваю з себе попередній шар сонцезахисту за допомогою серветок для зняття макіяжу Pyunkang Yul Cleansing Tissue.

І ці серветки, і базу під макіяж чи будь-яку іншу корейську косметику купити можна на нашому сайті. Достатньо перейти у потрібний розділ.

Скільки разів очищати обличчя протягом дня

Я не вмиваюся протягом дня і вам не раджу. Взагалі очищення має бути максимум 2 рази на день, тому що кожного разу, коли ви очищаєте шкіру – ви змиєте гідроліпідний шар на ній, а це може призвести до руйнування захисного бар'єру, зневоднення і, як наслідок, появи ранніх зморшок.

Тож протягом дня я знімаю свій санскрин за допомогою серветок для зняття макіяжу.

Я використовую Pyunkang Yul Cleansing Tissue. Мені подобається вони тим, що вони досить добре просочені і однієї серветки мені вистачає, щоб повністю зняти себе шар сонцезахисного крему або іншого засобу з SPF.

Я просто при вас це зроблю і відео буде наприкінці цієї статті, тому що я якраз прийшла з прогулянки.

Нанесення денного догляду

Далі я наношу свій денний догляд у тому порядку, в якому я зазвичай це роблю.

Для початку я використовую тонер із вітаміном С Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner.

Наношу його за допомогою ватного диска і таким чином я досмиваю залишки санскріну та залишки есенції, якою була просочена моя волога серветка.

Тобто в цьому випадку тонер крім тонізації, зволоження, вирівнювання тону також виконує функцію доочищення.

Далі, коли мій тонер повністю вбереться, я нанесу кілька крапель сироватки з цієї ж серії.

Це бренд Some By Mi з галактомісісом та вітаміном С.

І далі я закрию сироватку кремом. Він також містить у складі вітамін С. Ви можете купити корейський крем для обличчя в нашому магазині. Нижче представлений ТОП продажів кремів на нашому сайті.

Після того, як весь мій догляд повністю вбереться я нанесу сонцезахист. Але тут я використовую вже інший СПФ – Dr.Jart+ Solarbiome Fluid SPF50+PA++++. Саме цей я вибираю тому, що моє обличчя схильне до жирності і щоб контролювати жирний блиск протягом дня, я використовую саме його. Він не тільки матує, а й контролює вироблення шкірного себуму. Тобто обличчя залишається матовим протягом усього дня.

І далі, після захисту від сонця, а я чекаю, поки він повністю вбереться. Це дуже важливо не наносити макіяж на сам санскрін на фізичних фільтрах відразу, тому що фізичні фільтри – це екран, і ви можете пензлем або спонжем пошкодити цей екран і ваше обличчя в цих ділянках залишиться незахищеним.

Тому я чекаю і тільки потім я наношу свій бб крем від бренду Purito Cica Clearing BB Cream, який я обожнюю. Перейшовши за цим посиланням, можна докладніше дізнатися про ці продукти, а також купити корейський бб крем у нашому магазині.

Він теж додатково матує мою шкіру, відмінно вирівнює тон шкіри. Він має середню щільність покриття, тобто навіть якщо є якісь дрібні недоліки на обличчі – він їх відмінно приховує.

Але тут я хочу уточнити, що в-крем не є повноцінним захистом від сонця. Якщо ви думаєте, що можна нанести трохи санскрину і трохи bb-крему і разом це дасть вам потрібний захист, то ні.

Фактор захисту SPF не підсумовується. Працює той фактор, який вищий, якщо він нанесений у достатній кількості. Тобто якщо ви нанесли достатню кількість санскріну – ОК. Ви можете зверху нанести трохи бб-крему і працюватиме захист від санскрину. Якщо ви нанесете трохи СПФ і трохи вв-крему, то виходить, що працює захист санскрину, але так як її зовсім трохи (недостатня кількість), то не працює жоден із захистів.

Як змивати SPF увечері

І ввечері я все це змиваю обов'язково за допомогою гідрофільного масла Trimay Phyto-Hyaluron Cleansing Oil, тому що:

  1. BB крем має у своєму складі компоненти, які мають жирну основу і їх неможливо змити просто гелем або пінкою;
  2. СПФ теж щоб повністю очистити з обличчя потрібно засіб, який має жирну основу.

косметика Trimay купити

І другим етапом завжди використовую гель для очищення. Навіть якщо обличчя не жирне ні крапельки – все одно залишки олії на шкірі присутні і щоб уникнути забитих пор, обов'язково другим етапом я використовую гель або пінку.

Я сподіваюся, що була вам корисною і допомогла розібратися в цьому складному питанні.

Якщо у вас ще залишилися якісь питання – обов'язково мені їх задавайте у коментарях – я із задоволенням на них відповім.

До нових зустрічей.

0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.