Не можна недооцінювати цей етап, оскільки нехтуючи ним або обравши неправильний засіб, Ви можете створити собі багато проблем і не отримати бажаного результату від усього догляду загалом.

Адже щодня на нашій шкірі накопичується величезна кількість шкірного сала, яке перемішується з пилом, а також доглядова та декоративна косметика, до складу якої нерідко входять інгредієнти, здатні забивати наші пори. Саме тому засіб для вмивання купити дуже важливо.

купити очищувальний засіб для обличчя у New Skin

До того ж щодня відбувається процес оновлення клітин і на шкірі накопичується просто величезна кількість відмерлих клітин.

Через увесь цей шар активним компонентам, які містяться в доглядовій косметиці, просто неможливо проникнути вглиб шкіри, а значить, вони не матимуть очікуваного ефекту.

До того ж, шкіра, яку погано очищають і виглядає зовні непривабливо. Вона тьмяна, з великою кількістю чорних крапок, нерівна по рельєфу, а також часто на такій шкірі є висипання.

Головні правила очищення шкіри обличчя:

  1. Насамперед необхідно нарешті навчитися розділяти етап демакіяжу та етап очищення. Якщо ви намагатиметеся зробити це одним засобом, то в результаті ви не зробите якісно жодного. Винятком є ​​спеціально розроблені засоби 2 в 1, які виконують одночасно обидві функції. Тут нюанс полягає в тому, що засоби для вмивання не здатні повністю розчинити макіяж, а засоби, які добре розчиняють макіяж, потребують додаткового очищення, оскільки містять у своєму складі масла і залишають на обличчі масляну плівку, яку небажано залишати на шкірі;

Корейська пудра для вмивання

  1. Очищати шкіру обличчя необхідно двічі на день. Не більше, не менше. Вранці шкіра також потребує очищення, тому що вночі вона продовжує працювати поки ми спимо, клітини продовжують ділитися і відмирати і до того ж на шкірі є залишки вечірнього догляду, а також шкірне сало, яке продовжує виділятися вночі і змішується з пилом, якого у наших квартирах дуже багато. Частіше ніж 2 рази шкіру очищати не можна, тому що можна порушити гідроліпідний баланс, що призведе до зневоднення, що, в свою чергу, тягне за собою багато інших проблем. Власницям жирної шкіри важко дотримуватися цього правила особливо влітку, але вони повинні запам'ятати, що надмірне очищення лише посилить вироблення шкірного себуму;
  1. Очищення має бути м'яким, але водночас ретельним. Якщо після очищення ви протираєте обличчя ватним диском, змоченим тоніком і на ньому бачите залишки макіяжу або бруду, це означає тільки одне, - ви погано очистили шкіру і вам необхідно зробити це ще раз. Запам'ятайте, тонер для обличчя з Кореї не є заключним етапом очищення, він має зовсім інші функції, про які ми поговоримо далі;
  1. Ніколи не можна лягати спати, не знявши макіяжу і не очистивши обличчя. Багато дівчат задаються питанням, а чи не шкідливо наносити макіяж на обличчя щодня. Ні, це абсолютно безпечно, але за умови, що ви щодня знімаєте макіяж і робите це правильно.

корейська гідрофільна олія пуріто

  1. Засоби для очищення необхідно підбирати за типом шкіри і в залежності від пори року, але важливо запам'ятати одне, – абсолютно всі типи шкіри потребують дбайливого очищення. Очищення «до скрипу» не обіцяє нічого хорошого, крім підвищення чутливості, появи подразнень, а також призведе до зневоднення шкіри. Навіть жирна шкіра може легко стати зневодненою.
Найкращі корейські очищувальні засоби

Купити очищувальний засіб для обличчя

На сьогоднішній день є велика різноманітність продуктів для очищення. Якщо Ви шукайте для себе здорове очищення обличчя, купити варто в магазині New Skin. Наші консультанти підберуть вам найбільш відповідні для вас.

Серед асортименту нашого магазину ви знайдете:

Кожен із цих засобів несе певну функцію і має низку особливостей. Якщо ви боїтеся розгубитись у цьому різноманітті, просто напишіть нам і ми вам допоможемо з вибором.

корейський гель для вмивання

ТОП продажів магазину корейської косметики
0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.