logo

Косметика з колагеном - сироватка для обличчя

У цьому розділі можна знайти найкращу корейську косметику з колагеном від відомих брендів. Вся продукція перевіряється на оригінальність перед додаванням до каталогу та має сертифікати якості.
Asc

12 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

12 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейська косметика з колагеном

З віком вироблення власного колагену шкірою скорочується. Тому варто додати у свій повсякденний догляд колагенову косметику для обличчя. Її властивості вкрай багатогранні: вона глибоко зволожує дерму і сприяє її омолодженню, надає пружність, м'якість, має ефект, що розгладжує, допомагає утримувати вологу, а також прискорює регенерацію і покращує обмінні процеси.

Корейська косметика з колагеном

Колагенова косметика від New-Skin

В асортименті інтернет-магазину «New-Skin» представлені найпопулярніші та затребувані продукти:

  1. Корейська пінка для вмивання з колагеном

Пінка для вмивання не тільки запобігає зневодненню та сухості, але й відрізняється дуже економічною витратою та відсутністю агресивних ПАРів у складі.

  1. Корейська колагенова сироватка

Завдяки тому, що корейська сироватка для обличчя з колагеном містить високу концентрацію активної речовини, вона глибше проникає у шари дерми та ефективніше працює над покращенням її стану. При регулярному застосуванні колагенова сироватка з Кореї дає видимий виражений результат – підтягує, тонізує, омолоджує та насичує вологою. Сироватка для обличчя з колагеном із Кореї гальмує процеси в'янення та потьмяніння шкірного покриву.

  1. Корейські патчі з колагеном

Патчі під очі чудово справляються з набряклістю, припухлістю, пігментацією та сухістю в такій делікатній зоні. Вони зручні у застосуванні та дають помітний результат вже після першого застосування.

  1. Корейський колагеновий крем

У щоденному догляді корейський крем для обличчя та шкіри навколо очей з колагеном – це незамінний помічник у підтримці еластичності та пружності. Крем для обличчя з колагеном з Кореї можна додавати у догляд за перших ознак старіння. Також крем з колагеном корейський – це справжній порятунок для власниць сухої та зневодненої шкіри.

  1. Корейська колагенова маска

Даний продукт просто незамінний у догляді завдяки своїй здатності перетворювати обличчя після першого застосування. Він буває різних форм випуску: популярністю користується корейська нічна маска для обличчя з колагеном, яка працює поки ви спите, а також колагенова тканинна маска з Кореї – ефективний SOS-засіб, коли потрібно швидко привести себе до ладу, підготувати її до нанесення макіяжу. Колагенові маски для обличчя з Кореї славляться своїм багатим на корисні компоненти складом, що зумовлює їхню високу ефективність.

To Top