logo
Немає у наявності
Артикул
MP-LTA

Сироватка з ефектом ліфтингу Medi-Peel Lif-Tox Ampoule

Сироватка з ефектом ліфтингу Medi-Peel Lif-Tox Ampoule 1 5 5 1

За своєю концепцією бренд Medi Peel, що заснував новий в бьюті-індустрії напрямок космецевтики лаконічний і конкретний – це виражається і в зовнішньому оформленні, схожому з медичними препаратами, і в самій дії - швидкій та гарантованій. Не зраджує виробник і своєї цільової аудиторії – вікової дерми, що втрачає еластичність та гладкість.

Special Price 799,00 ₴ Regular Price 1 399,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Потужний удар по біологічних процесах старіння завдає ампульна корейська сироватка для обличчя Medi-Peel Lif-Tox Ampoule. Спеціальний мірний шприц допомагає використовувати строго необхідну кількість емульсії, він служить і кришкою, після розкриття захисного шару. Не варто боятися віку, якщо у Вашому регулярному догляді спецзасіб, перед яким здають позиції навіть глибокі зморшки!

Забудьте про ін'єкції!

Корейські склади вражають кількістю компонентів – найкращі науковці лабораторії компанії вивіряють необхідну концентрацію кожного, поєднуючи ферментовані, гідролізовані агенти з органічними екстрактами. У сироватці anti age Medi-Peel Lif-Tox Ampoule відразу два ліфтингові комплекси, що омолоджують, — Liftonin Espress на основі планктону і Epseama на базі ламінарії і червоних водоростей. Разом вони захищають дерму від внутрішніх та зовнішніх процесів старіння. Рідкісна акмела блокує м'язовий спазм, тим самим розслаблюючи волокна і розгладжуючи мімічні зморшки.

Гідролізовані колаген, еластин та шовк заповнюють виснажені резерви, через зниження природного вироблення будівельних елементів шкіри. Дорогоцінний компонент у формулі Medi-Peel Lif-Tox Ampoule – частки колоїдного золота активізують оновлення клітин, покращують проникність матриксу для корисних речовин. Олія бергамота і прополіс знімають запалення, заспокоюють та загоюють пошкоджені ділянки. Витяжка з насіння соняшника прибирає сухість, лущення, троянда – зашліфовує нерівності, роблячи шкіру гладкою і бархатистою, а корінь куркуми покращує вироблення колагену та щільність тургору.

Молодість, яку можна придбати!

Сучасні канони краси одностайні – природність має бути у всьому і жінка прекрасна у будь-якому віці. Доглянута шкіра обличчя виглядає набагато привабливіше "масок" після ботоксу або армування. Ви зберігаєте та примножуєте те, що дала Вам природа від народження, а вона не може помилятися!

Встигніть купити Medi-Peel Lif-Tox Ampoule та продовжити молодість шкіри в інтернет-магазині косметики New Skin. Товару залишилося небагато – ті, хто спробували, і оцінили його дію, повертаються до нас знову! Для всіх клієнтів ми працюємо в он-лайн режимі, з щоденним надсиланням замовлень у будь-який куточок України!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове
To Top