logo
Немає у наявності
Артикул
Atop-FC

Крем з ламелярною емульсією Atopalm Face Cream

Крем з ламелярною емульсією Atopalm Face Cream 1 5 5 1

Крем Atopalm MLE Face Cream призначений для догляду за чутливою шкірою обличчя. Засіб швидко вбирається, не розподіляється жирною плівкою на обличчі. Корейський крем став популярним косметичним засобом завдяки легкій текстурі, дбайливому догляду за пошкодженою шкірою. Його можна використовувати як уранці, так і у вечірній час.

Special Price 359,00 ₴ Regular Price 559,00 ₴
Об’єм
35 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Склад та дія

У складі крему лише натуральні інгредієнти. Це природні антиоксиданти, екстракти рослин та олії.

Екстракт портулаку заспокоює подразнену шкіру, пантенол відновлює пошкоджений шар дерми, гіалуронова кислота розгладжує мімічні зморшки та зволожує шкіру. Алантоїн сприяє загоєнню та регенерації дерми, бісаболол усуває роздратування та висип.

При механічному пошкодженні дерми Atopalm MLE Face Cream зливається з природними ліпідами та сприяє швидкому відновленню тканин.

Рекомендація до застосування

Корейський крем для обличчя недаремно називають другою шкірою: він повністю імітує позаклітинні структури тканини.

Рекомендується застосовувати для догляду за шкірою:

  • чутливою;
  • дитячою.;
  • зрілою;
  • зневодненою;
  • після пілінгу;
  • ушкодженою.

Також Atopalm MLE Face Cream рекомендується до застосування при наступних захворюваннях – куперозі, дерматитах. Він м'яко усуває подразнення, пом'якшує, загоює, заспокоює та зволожує. Добре підходить для обвітреної шкіри, що лущиться.

Крем використовують як для здорової, так і для пошкодженої дерми. Він природним чином живить клітини вологою, не містить штучні барвники та віддушки, добре поєднується з сироватками та тоніками, гіпоалергенний, підходить для будь-якого типу шкіри.

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Atopalm MLE Face Cream у Києві та Україні. Заповнюйте анкету, залишайте заявку на сайті.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
35 мл.
Призначення
Зволоження, Догляд обличчям
To Top