logo
Немає у наявності
Артикул
SBM-ABPMC

Крем для проблемної шкіри Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Cream

Крем для проблемної шкіри Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Cream 1 5 5 1

Корейська косметика давно зарекомендувала себе як один з ефективних засобів для догляду. Дуже часто шкіра з дефектами стає справжнім головним болем більшості жінок різних вікових груп. Сьогодні вирішення проблеми знайдено – засіб відновлення від фірмового бренду Some By Mi. В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Cream у Києві та Україні.

Special Price 699,00 ₴ Regular Price 970,00 ₴
Об’єм
60 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Що в ньому міститься

Натуральний антисептик – масло, виготовлене з чайного дерева, що міститься в Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Cream, чудово прибирає запалення, допомагає позбавитися різних дефектів, одночасно надаючи заспокійливий вплив, приводить в норму водний і жировий баланси.

Речовини, що входять до комплексу Cica Care, сприяють загоєнню наявних ушкоджень, повертають у здоровий стан епідерміс, затримують вологу, зміцнюють імунну систему, що допомагає протистояти ранньому старінню.

Ніацинамід працює над активізацією основного структурного білка – колагену, дбайливо перетворює тон на пару відтінків світліше.

Як це працює

Поживне утримання допомагає лікувати запалені ділянки. Відстежується вироблення маслянистої речовини сальними залозами, тому Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Cream рекомендують використовувати для жирної, комбінованої шкіри.

Завдяки дії трьох кислот, зовнішній покрив тіла глибоко очищується та відновлюється. АНА видаляє верхній шар з відмерлих клітин. ВНА наводить порядок, проникнувши до внутрішньошкірного покриву, а РНА створює сприятливі умови, наводячи у стан врівноваженості.

Використання

Густа косметична рідина наноситься невеликими порціями та втирається несильними рухами. Для позитивного результату рекомендується використовувати Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Cream протягом місяця.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
60 мл.
Призначення
Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top