logo
Немає у наявності
Артикул
RB-CCF120ml

Кремова пінка для вмивання Real Barrier Cream Cleansing Foam 120 мл

Special Price 618,00 ₴ Regular Price 900,00 ₴
Об’єм
120 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Для щоденного догляду за шкірою обличчя може використовуватися пінка для вмивання з кремовою текстурою Real Barrier Cream Cleansing Foam 120 мл. Засіб з оптимальним ph створено для очищення від забруднень та делікатної турботи за ніжною шкірою. Продукт посилено зволожує шкіру та позбавляє від відчуття стягнутості, сухості на тривалий час.

Комплекс керамідів інтенсивно зволожує. Олія мигдалю делікатно видаляє забруднення і справляється навіть із найстійкішим макіяжем. Пантенол і центелла мають протизапальну дію.

Переваги очевидні

Real Barrier Cream Cleansing Foam 120 мл. підходить для турботи за нормальною та проблемною шкірою.

При створенні засобу для очищення використовувалася спеціальна технологія, яка дозволяє досягти легкої кремової структури. Продукт не тільки очищає, а й створює захисну плівку, яка перешкоджає затримці забруднень та проникненню шкідливих частинок углиб шкіри..

Умивалка для обличчя корейська – це оптимальний захист для мешканок міст, шкіра яких щодня зазнає стресу – перепадів температури, вологості повітря, активних сонячних променів, а також потрапляння пилу та смогу. Засіб зручно використовувати вдома, в гостях, у відрядженні чи відпочинку.

Як використовувати

Для щоденного догляду Real Barrier Cream Cleansing Foam 120 мл. у мінімальному обсязі наноситься на вологі долоні, після чого рівномірно розподіляється по шкірі. Трохи помасажувавши обличчя подушечками пальців можна змити залишки засобу.

Продукт ідеальний для регулярного догляду на початку дня та перед сном.

Замовити просто

В магазині корейської косметики New Skin можна купити Real Barrier Cream Cleansing Foam 120 мл. у Києві та Україні за вигідною вартістю. Щоб дізнатися подробиці, достатньо зателефонувати або заповнити форму на сайті.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
120 мл.
Призначення
Очищення
To Top