logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
Man-PAP

Пілінг-скатка з PHA-кислотою Manyo Pure Aqua Peeling Gel

Омолодження шкіри неможливе без її оновлення. А реновація, своєю чергою, має на увазі порятунок від старого, віджившого шару епідермісу. Ідеально підходящий для цього засіб - пілінг-скатка Manyo Pure Aqua Peel.

Special Price 674,00 ₴ Regular Price 899,00 ₴
Об’єм
120 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Серед ознак старіння шкіри косметологи, поряд з недостатнім сном та неправильним харчуванням відзначають брак вологи в епідермісі, відсутність правильного догляду за шкірою та неправильний вибір доглядових засобів. Корейська косметика легко вирішує три ці проблеми, у тому числі, за допомогою Manyo Pure Aqua Peel, яке:

  • ретельно, але при цьому дбайливо знімає верхній шар марних ороговілих клітин;
  • активізує регенерацію клітинного шару;
  • звужує пори;
  • стимулює вироблення колагену;
  • запобігає окислювальним процесам;
  • освітлює, скорочує виразність пігментних плям і рубців постакне;
  • позбавляє відчуття стягнутості, дозволяючи шкірі "дихати".

Бережний принцип впливу на епідерміс дозволяє використовувати засіб для догляду за шкірою, у тому числі чутливою. Як і всі продукти нашої лінії, воно абсолютно гіпоалергенне та безпечне.

Формула надійного захисту

Традиційно під час створення Manyo Pure Aqua Peel використовувалися як життєво важливі хімічні сполуки – кераміди, гіалурон, бетаїн, PHA-кислота, так і природні компоненти – екстракти лотоса, ірису та календули, які, крім косметичних функцій, мають оздоровлюючі властивості.

Спосіб застосування

Продукт рекомендується нанести на вологу шкіру, розподілити по поверхні легкими масажними рухами і змити теплою водою. Потім нанести сироватку та зволожуючий крем. Не слід застосовувати щодня – для пролонгованого ефекту достатньо двох разів на тиждень.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Manyo Pure Aqua Peel у Києві та Україні. Засіб стане чудовим подарунком до будь-якого свята мамі, дружині, сестрі, дочці, подрузі, колезі по роботі чи собі коханій!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф
Тип засобу
пілінг-скатка
Об'єм
120 мл.
Призначення
Відлущування
To Top