logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-HATm

Мініатюра зволожуючого тонера з гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Toner 20 ml

Special Price 129,00 ₴ Regular Price 250,00 ₴
Об’єм
20 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Питання тотального зволоження шкіри стає дедалі глобальнішим — погіршення екології, постійні стреси, аврали на роботі та нестача часу для регулярного та поетапного догляду за собою спричиняють катастрофу. Ваша шкіра просто гине без браку вологи, а ми впевнено маскуємо недосконалості косметикою. Але коли всі резерви дерми вичерпаються, доведеться відновлювати її буквально по клітинам. Але корейський тонер із гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Toner 20 ml стане Вашим персональним супергероєм!

Порятунок – у натуральності!

Бренд максимально натуральний і вся продукція може похвалитися веганським, але від цього не менш ефективним складом. Живильний тонер Isntree Hyaluronic Acid Toner 20 ml на половину складається з гіалуронової кислоти – така концентрація швидко приведе шкіру до ладу, поверне тонус, гладкість, дозволить їй насититися киснем та поживними речовинами. Після того, як гіалурон "напоїть" кожну клітину, він почне створювати резерви на екстрений випадок і запобігати випару вологи з поверхні дерми.

Алое віра не тільки ранозагоювальний агент, але й ефективний антиоксидант, що виводить радикали і покращує захисні здібності. Пантенол пом'якшує і заспокоює – суха шкіра часто примхлива, з явними лущеннями та почервоніннями, а B5 піклується про неї, знімаючи почуття стягнутості та дискомфорту. Трегалоза та бета-глюкан у формулі Isntree Hyaluronic Acid Toner 20 ml виконують функцію anti-age, продовжуючи молодість шкіри та уповільнюючи вікові зміни. Легкий ліфтинг-ефект приємно тішить і дозволяє шкірі виглядати юною та прекрасною, заворожуючи гладкістю та рівним, матовим тоном.

Засіб, гідний оплесків!

Універсальний корейський тонер — це необхідний етап догляду, якщо Вам не байдужі потреби Вашої шкіри. Вона хоче пити так само, як і ви! А ми хочемо Вас порадувати, та пропонуємо купити Isntree Hyaluronic Acid Toner 20 ml в інтернет-магазині New Skin за привабливою ціною та з доставкою по Україні та Києву! Міні-формат дозволить оцінити всі переваги доглядового продукту та зрозуміти — саме цього не вистачало Вашій дермі, щоб знов радувати своєю красою!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
20 мл.
Призначення
Зволоження
To Top