logo
В наявності
Тільки 3 залишилося
Артикул
S&L-BMFC

М'яка пінка для вмивання SKIN&LAB Barrierderm Mild Foam Cleanser

Очищаючий засіб для догляду SKIN&LAB Barrierderm Mild Foam Cleanser – відмінний вибір для тих, хто бажає забезпечити собі м'яке, очищення епідермісу зі збереженням захисного бар'єру. Цей корейська умивалка також хороша тим, що заповнює нестачу вологи, надаючи обличчю сяючий вигляд.

Special Price 780,00 ₴ Regular Price 990,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Делікатне очищення від повсякденних забруднень, у тому числі, усуває шар відмерлих клітин, а також підтримує на належному рівні pH баланс завдяки цілому переліку корисних компонентів..

Складові очищаючої пінки

Щоб обличчя довше зберігало привабливий та відпочилий вигляд, для створення SKIN&LAB Barrierderm Mild Foam Cleanser були використані такі складові:

  1. Бетадін. Зволожує, створює особливий шар, що протистоїть пересиханню та утворенню стягнутості. Прискорює загоєння дрібних ранок, що залишилися після запалення.
  2. Олія розмарину. Запобігає виникненню висипу вугрів, покращує рельєф обличчя, робить шкіру матовою..
  3. Пантенол. Відновлює дерму після різних видів опіків та подразнень, усуває больові відчуття та свербіж, попереджає розвиток запалень.

Комплекси:

  1. Ліпідний. Відновлює та підтримує цілісність шкірного бар'єру, допомагає довше зберегти вологу, робить шкіру еластичнішою, усуває подразнення, сприяє кращому засвоєнню інших компонентів.
  2. Молочно-керамідний. Живить і пом'якшує, захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища, активує процес регенерації, усуває почервоніння, допомагає швидше загоїти запалення, допомагає виробляти природний колаген.

Як користуватися пінкою

SKIN&LAB Barrierderm Mild Foam Cleanser – універсальний варіант для будь-якої шкіри. Але особливо вона рекомендується для чутливої, схильної до зневоднення. Адже засіб не залишає сухості чи подразнень.

Користуватися пінкою легко. Достатньо нанести потрібну кількість, розподілити по обличчю легкими рухами. Залишиться тільки ретельно змити, і можна продовжувати звичний догляд за допомогою інших засобів.

Можна купити SKIN&LAB Barrierderm Mild Foam Cleanser у магазині корейської косметики NewSkin, у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення
To Top