logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-TWREC

Омолоджуючий крем для шкіри навколо очей Isntree TW-REAL Eye Cream

Омолоджуючий крем для шкіри навколо очей Isntree TW-REAL Eye Cream 3 5 5 1

Омолоджуючий крем для шкіри навколо очей із пробіотиками Isntree TW-REAL Eye Cream – це справжній рятівник для будь-якої жінки. Крем чудово підходить для різних типів шкіри, а також допомагає вирішити проблеми зі шкірою.

Special Price 526,00 ₴ Regular Price 845,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

У чому особливість?

Корейський крем для шкіри навколо очей з пробіотиками Isntree TW-REAL Eye Cream – антивікова косметика, яка дає можливість жінці омолодити власну шкіру без шкоди здоров'ю. Більше того, у складі даного косметичного засобу є лише натуральні продукти.

Isntree TW-REAL Eye Cream

Завдяки відмінному поєднанню складу омолоджувального крему, шкіра отримує максимальний ефект уже через короткий проміжок часу. Більш того, при створенні косметичного засобу використовується технологія, що дозволяє дати кращий результат при застосуванні крему, що омолоджує.

Isntree TW-REAL Eye Cream купити

Як і будь-який інший якісний омолоджуючий крем, цей продукт допомагає не тільки боротися із зовнішніми подразниками, але й легко покращує пружність шкіри, що стає помітним через нетривалий термін використання.

Якщо вам необхідно купити омолоджуючий крем для шкіри навколо очей з пробіотиками Isntree TW-REAL Eye Cream, то в нашому інтернет-магазині ви зможете зробити це в будь-який слушний момент.

Чому ми?

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити омолоджуючий крем для шкіри навколо очей з пробіотиками Isntree в Києві та Україні. Ми готові запропонувати нашим клієнтам низьку вартість, великий асортимент та якість товару.

Для нас головне – це задоволений клієнт, тому при продажу крему ми намагаємося дотримуватись усіх побажань клієнта. Звернувшись до нас, ви зможете завжди знайти підходящий вам товар, а надалі і використовувати його для власних цілей. Пам'ятайте, що краса потребує постійного догляду. Приємних покупок!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Відновлення мікробіома, Темні кола під очима
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Відбілювання
To Top