logo
Немає у наявності
Артикул
TSC-SP

Скваланова олія 100% Timeless Skin Care Squalane 100% Pure

Скваланова олія 100% Timeless Skin Care Squalane 100% Pure 1 5 5 1

Бренд преміальної косметики Таймлес руйнує міфи про низьку ефективність монозасобів для догляду за шкірою та тілом. У своїй новій лінійці вони представляють три продукти з одного компонента, але найвищої якості та в ідеально вивіреній концентрації. Timeless skin care squalane 100% pure – це багатофункціональна сироватка-масло із чистого сквалана.

Special Price 547,00 ₴ Regular Price 851,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Це загадковий незнайомець і справді вміє багато — схожий на будову з ліпідами шкіри, він ідеально доглядає і проблемну, і вікову дерму. Масляниста структура буквально тане на шкірі, залишаючи бархатистий фініш та приємний аромат. Пори не забиваються, ніякої тяжкості та липкості після використання – тільки пружність, гладкість та краса. До цієї шкіри хочеться доторкнутися!

Він працює соло!

Сквалан отримують з оливок — отже, заздалегідь можна припустити, що його головне завдання наситити, зволожити і захистити мантію. Але це далеко не всі переваги сироватки Timeless skin care squalane 100% pure. Токоферол не тільки покращує клітинну діяльність, але й блокує роботу вільних радикалів, ультрафіолетового випромінювання та бактерій.

Це справжній захисник дерми, здатний уповільнити фотостаріння, посилити вироблення колагену та ущільнити фіброволокно. Бета-каротин чудово пом'якшує, знімає запальні процеси, лікує акне та вугровий висип. Незамінний влітку, гарантуючи стійку і рівномірну засмагу. Коензими заповнюють енергетичні витрати клітин, дозволяючи їм швидше оновлюватися, убихинон дарує шкірі спокій, зникають почервоніння, сухість, хворий сірий колір обличчя.

І всі ці компоненти знаходяться у формулі сквалана — тому Timeless skin care squalane 100% pure підходить для шкіри обличчя, шиї, рук. Він робить нігті міцними, а волосся — густим і блискучим. Застосовувати його можна як у чистому вигляді, так і додавати креми, маски для волосся, шампунь - підберіть оптимальний для себе спосіб і радійте перетворенням у дзеркалі кожен день!

Познайомтеся з ним ближче!

Намагаючись зробити процедури догляду доступними, в нашому інтернет-магазині постійно з'являються нові вигідні пропозиції. Зараз це шанс купити однокомпонентну поживну універсальну сироватку Timeless skin care squalane 100% pure за зниженою ціною! Ми працюємо у штатному режимі та щодня відправляємо Ваші замовлення по всій території України.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
США
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Жирний блиск
Тип засобу
олія для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Поживне
To Top