logo
Немає у наявності
Артикул
DrJ-SFSPF

Сонцезахисний флюїд Dr.Jart+ Solarbiome Fluid SPF50+ PA++++

Сонцезахисний флюїд Dr.Jart+ Solarbiome Fluid SPF50+ PA++++ 1 5 5 1
Special Price 745,00 ₴ Regular Price 945,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Ви глибоко помиляєтеся, якщо вважаєте, що тільки на пляжі необхідно користуватися кремами із SPF-захистом. Насправді сонце починає негативно впливати на Вашу шкіру набагато раніше, навіть коли Ви цього не помічаєте, а ще є невидимі погляду HEV-випромінювання, вільні радикали, частки пилу та вуглекислий газ.

Сонцезахисний флюїд для комбінованої та жирної шкіри Dr.Jart+ Solarbiome Fluid SPF50+ PA++++ застереже дерму від їх негативного впливу, а також допоможе впоратися з себумом, який забиває пори і вступаючи в реакцію із сонцем створює сприятливе середовище для зростання бактерій.

Склад продуманий найкращими корейськими дерматологами та провідними фахівцями бренду спеціально для проблемної шкіри, до якої потрібен особливий підхід.

Нова розробка – новий формат

Закладений у назві продукту DR JART Solarbiome Fluid SPF50+ PA++++ комплекс фільтрів гарантує потужний багатогодинний захист від будь-якого виду випромінювань — природного чи техногенного характеру, а отже, не дадуть агресивним променям зруйнувати з'єднання колагену у волокнах та постаріти шкіру раніше часу.

Тандем оксиду цинку та діоксиду титану — протирадіаційне полотно, що розстеляється на поверхні дерми. Додатково цинк підсушує запалені ділянки, заспокоює та знімає роздратування, поступово затягуючи сліди акне та вугрової висипки.

Гліцерин пом'якшує, а ніацинамід посилює клітинний імунітет, а екстракт сафлору покращує роботу фіброволокон, вироблення колагену та оновлення клітин.

Засіб Доктор Джарт Solarbiome Fluid SPF50+ PA++++ молочного кольору, з легким квітковим ароматом миттєво вбирається, не залишаючи слідів і змінюючи природний колір шкіри. Не втрачає своїх властивостей при контакті з водою та не впливає на стійкість макіяжу.

New Skin чекає на вас!

Є такі моменти, коли товар із давнього списку "хотелок" потрібно брати не роздумуючи – і цей момент вже настав, бо в нашому інтернет магазин корейської косметики діє божевільна знижка на оригінальний корейський сонцезахисний крем Dr.Jart+ Solarbiome Fluid SPF50+ PA++++.

Цей бренд переверне Ваше сприйняття доглядової косметики, показавши, як один засіб може виконувати функції одразу кількох! А за доставку не хвилюйтеся — у будь-яку точку на карті України ми привеземо замовлення у найкоротші терміни, а від 2000 гривень – безкоштовно!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top