logo
Немає у наявності
Артикул
PUR-DGTS

Сонцезахисний крем Purito Daily Go-To Sunscreen

Сонцезахисний крем Purito Daily Go-To Sunscreen 1 5 5 1

Агресивні ультрафіолетові промені — головні вороги чутливої, схильної до фотостаріння шкіри. Проникаючи всередині, вони руйнують колагенові сполуки, знижуючи тонус та викликаючи передчасну пігментацію. Подбайте про гідний захист дерми з сонцезахисним кремом для обличчя Purito Daily Go-To Sunscreen, який знешкоджує не лише сонячне, а й "синє" випромінювання від гаджетів, монітора та телевізорів.

Special Price 795,00 ₴ Regular Price 1 099,00 ₴
Об’єм
60 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Невагома консистенція вступає в реакцію зі шкірним покривом поступово, формуючи невидимий бар'єр, і наносити її на обличчя та шию потрібно за півгодини. Не впливає на стійкість макіяжу та чудово вирівнює мікрорельєф, полегшуючи нанесення тональної основи.

 Purito Daily Go-To Sunscreen купити

Інноваційна формула

Посилений органічними та хімічними сполуками склад Purito Daily Go-To Sunscreen з максимальним показником SPF 50+ PA ++++ підходить навіть для світлої шкіри, захищаючи її від негативних факторів та доглядаючи в кількох напрямках – захищаючи, зволожуючи та освітлюючи пігментні ділянки. Центелла знімає запалення та збільшує щільність тканин, що дуже важливо для тонкої дерми, схильної до куперозу. Капілярна сітка стає менш вираженою за рахунок зміцнення стінок судин, повертається еластичності і колір стає рівномірним, без почервоніння та слідів акне.

Кераміди продовжують молодість, насичуючи необхідними речовинами клітини та прискорюючи їх оновлення, тоді як арганова олія сприяє здоровому метаболізму та виробленню колагену. Особливий зволожуючий ефект корейського сонцезахисного крему Purito Daily Go-To Sunscreen забезпечує масло макадамії, а корінь гамамелісу заспокоює та підтримує рівень ph.

Екстракт перили підтягує шкіру, як після ліфтингових масок, а бергамот підтримує тонус протягом дня. Водна основа швидко вбирається, не залишаючи жирних розводів та слідів після використання.

Купуйте із вигодою!

Косметика преміум-класу здатна створити справжні дива при регулярному використанні, а брендовий інтернет-магазин New Skin готовий виступити Вашим персональним чарівником – адже вже зараз купити крем із захистом від UVA/UVB Purito Daily Go-To Sunscreen можна за найвигіднішою ціною цього сезону! Ну а наша доставка порадує швидкістю – ми працюємо по всій Україні та Києву 24/7!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
60 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top