logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
CDB-M.APFT

Тонер для обличчя з пептидами Cos De BAHA M.A Peptide Facial Toner

Коли має бути важлива подія і потрібен швидкий омолоджуючий ефект – в магазині корейської косметики New Skin можна купити Cos De Baha M.A Peptide Facial Toner в Києві та Україні. Пептидний тонер з матриксилом та аргілерином швидко поверне шкірі молодість та сяйво, а Вам – впевненість у собі та своїй бездоганній красі!

Special Price 735,00 ₴ Regular Price 935,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Основу засобу (85%) складають природні інгредієнти, тому воно є гіпоалергенним і абсолютно безпечним. Базою продукту на безводній основі є алое віра, чудодійні властивості якого перевірені часом і мільйонами жінок по всьому світу. Гіалуронова кислота, алантоїн, аденозин, бетаїн, бета-глюкан та рослинні екстракти, що входять до складу тонера, гарантують:

  • скорочення мімічних та вікових зморшок, запобігання новим;
  • підвищення тургору шкіри;
  • вирівнювання тону;
  • зняття подразнень та запалень;
  • регенерацію сальних залоз (усунення жирного блиску);
  • поліпшення кольору обличчя.

Cos De BAHA M.A Peptide Facial Toner має потужний ефект ліфтингу. Інтенсивно зволожуючи шкіру, тонер наче «закриває» вологу всередині, зупиняючи процес зневоднення, повертаючи шкірі природну красу та сяйво.

Два «чарівники»

Унікальний вплив на шкіру Cos De BAHA M.A Peptide Facial Toner забезпечується двома компонентами нано, що входять до його складу - матриксилом і аргілерином. Перший стимулює роботу клітин, змушуючи їх працювати активніше і скасовуючи, тим самим, старіння шкіри зсередини. Аргілерін діє за принципом ботоксу, але, на відміну від нього, не є токсичним. Проникаючи вглиб епідермісу, він розслаблює м'язи, усуваючи саму першопричину появи зморшок – як мімічних, так і вікових.

Поради щодо використання

  1. Ретельно очистити шкіру обличчя (бажано із застосуванням скрабу);
  2. Нанести тонер злегка поплескуючими і масажними рухами;
  3. Закріпити результат повсякденним кремом або сироваткою (бажано з нашої серії корейської пептидної косметики).

Для миттєвого та пролонгованого ефекту використовувати Cos De BAHA M.A Peptide Facial Toner потрібно двічі на день – вранці та перед сном. Засіб моментально вбирається, не залишає жирного блиску. Дуже економічно у використанні.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Розширені пори
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
200 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top